Ket hete fogyokurazom es most nem tudom, elrontottam?
Delutanig a megszokott utemben ettem mint mindig de kaptam egy tabla csokit. Eddig megalltam ha hatalmas kakaos csiga volt otthon, mert neha eszem egy kis fekete csokit, hogy ne jojjon ram hirtelen falasroham es ez meg az egeszsegesebb csoki fajta. De ma ettem masfel tabla milkat egy nagy szendvicset megpakolva sajttal, sonkaval
Ezzel elrontottam mindent? Mar lement majdnem 2 kg.
Holnap folytatsd mintha mi se törtent volna
Egy ket nap kilenges nem szamit . Csak a folyamatos
Nem rontottál el semmit sem.
Nyugi, nem lesz baj
Itt az az igazi hibás, aki a tábla csokit adta neked.
Mondd meg neki, hogy fogyózol, úgyhogy ne adjon semmi édességet!
"Itt az az igazi hibás, aki a tábla csokit adta neked.
Mondd meg neki, hogy fogyózol, úgyhogy ne adjon semmi édességet!"
Miért mondja meg neki? Csak nem azért, mert a másik még nem tudja? Ha nem tudja, hogy lehetne hibás? :D
Hibás dolgot úgy is lehet tenni, hogy nem tudunk róla.
Nem feltételezem, hogy az illető rossz szándékból adta volna a csokit, vagy hogy ki akart volna szúrni a kérdezővel, de ettől még MIATTA ette meg a kérdező a tábla csokit, ergo ő a hibás.
Nem, a kérdező saját döntése volt a csokievés, aki adta, az nem nyomta le a torkán... Ha nem akarja megenni, ne fogadja el, zárja el vagy legyen egy pici önuralma.
Szinte minden esetben kizárólag saját felelősség, hogy mit eszünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!