Akkor is egészséges havi egy csalónap, ha alkohollal lépem át a keretet?
Tudom, tudom, nem ajánlott fogyókúra alatt, de gimis vagyok, és nem akarom kihagyni a szombati bulit csak a diétázás miatt, ha meg már ott vagyok, nyilván iszom is. Aznap összesen olyan 2000 kcal lenne, mivel előtte is kicsivel többet kellene bevinni a szokásos 1000-1200 kalóriánál, hogy ne legyek rosszul mert éhgyomorra ittam.
Mennyire fogom ezzel elrontani a diétámat?
Fogyhatok még másfél hét alatt 1 kg-t?
#10 Alkoholista abból lesz, akinek szüksége van az italra, hogy elmeneküljön a problémái elől, és nem bírja huzamosabb ideig, ha nem iszik. Én bírom, ha épp nincs semmi olyan esemény, nem hiányzik egyáltalán, hogy igyak.
Ne akard már bemagyarázni nekem, hogy mindenki, aki 16-20 évesen eljár bulizni, később alkoholista lesz...
Igen, ha körülöttem mindenki oldottabb hangulatban van már, mert ivott, én nyilván ha nem iszok, nem tudom magam annyira elengedni, és kellemetlenül érzem magam, miközben ők jól el vannak.
"Alkoholista abból lesz, akinek szüksége van az italra, hogy elmeneküljön a problémái elől, és nem bírja huzamosabb ideig, ha nem iszik."
Nagy tévedés. Nem abból lesz. Az már az.
"ha körülöttem mindenki oldottabb hangulatban van már, ... kellemetlenül érzem magam"
Kellemetlenül érzed magad, és ez neked nem jó, vagyis probléma, ami elől azzal akarsz elmenekülni, hogy iszol, ahelyett, hogy megoldani próbálnád a problámát azzal, hogy megtanulsz alkohol nélkül is ellazulni, fesztelenül érezni magadat. Kiengeded a döntést a saját kezedből, és hagyod, hogy "az élet" döntse el, hogy mikor iszol, mikor nem: a körülötted levők döntéseitől teszed függővé a sajátodat. Szerintem ezt nem szabad, ha nem akarsz alkoholista lenni. Mindenféle körülmények között is tudnod kellene nemet mondani az alkoholra.
#12 Mindenféle körülmények között tudok, csak nem mindig akarok. Igazad van, biztos velem van a baj, nem érdekes, hogy amióta világ a világ, bizonyos társasági eseményeken szokás alkoholt fogyasztani.
Különben sem ez volt a kérdés tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!