Anyám szerint ez koplalás. Szerintetek?
Reggeli: 2 virsli magában
Ebéd: 1 egész sült csirkecomb magában-bőr nélkul
Uzsi: 1 szelet sajt, 1 alma
Vacsi: 2 tojás rántottában.
17 éves lány vagyok
177cm, 61kg-55re szeretnék fogyni.
Megkérdezhetem, miért nem akarsz a későbbiekben gyereket szülni?
A te magasságodhoz 69-70 kg lenne az ideális. Az ideális tartomány kb. 62-től. 56 alatt már kórosan sovány.
Ez az a kategória, amikor a szervezet leállítja a nem létfontosságú funkciókat ( mint a szaporodás) a létfontosságúak (légzés, szívműködés) fenntartásának érdekében.
Későbbi életkorban ez "csak" a menstruáció kimaradásával jár, ami bár hosszú évek alatt, de visszahozható.
Viszont a te korodban a petefészkek, és a méh még fejlődésben van. Ha ez megáll a fejlődésben, az már visszafordíthatatlan.
Igen.
Így is vékony vagy.
Ehhez a magassághoz 55 kilóval úgy néznél ki, mint egy beteg.
Tudom, mert voltam annyi, betegség miatti fogyás után. Szarul fogsz kinézni.
Most nem azért de Én vagyok 150cm és 49 kg,es pont jó a testalkatom.
Egy 177 cm magas lányhoz el sem tudom képzelni az én súlyom. Jesszusom....
Igen, koplalás, de nem értem, miért írják, hogy sok a hús és a fehérje, mikor nem (bár nem tudom, számokban mennyi, de nem lehet sok) s hogy szükséges a szsénhidrát, pedig az sem igaz, az nem esszenciális tápanyag, csak éppen nehéz (lehetetlen) elkerülni és egyeseknek még szükségük is van rá, akár hatalmas mennyiségben is.
Az ételek jók (ha minőségiek az ételek, hisz ipari hulladék virslik és sajtok is vannak s én a bolti csirkét sem enném meg :D), de azért nekem is hiányzik a zöldség. Ami persze nem kötelező, de akkor nagyon legyél észnél. Amennyiben zerocarber akarsz lenni, ha nagy leszel, felejtsd el az almát (amúgyis sokkal hasznosabb lenne egy saláta) és olvass utána eme étrendnek. De akkor aztán nem fogsz tudni zöldséget enni, csak durva átállás után. De ha képes vagy megenni a zöldséget, ajánlom, hogy tedd meg.
Mivel kalória kell, döntsd el, hogy szénhidrát vagy zsír és egyél belőle jócskán. A koplalásnak számos hátránya van.
Kéne rád izom, ha tényleg van felesleged... Cérnaszál leszel 55 kilósan.
Itt alapvetően nem a "hogy fogsz kinéznivel" van a baj- mert izmot építeni így nem nagyon fogsz.
Itt az a baj, hogy konkrétan éhezni kezd a szervezet, esetleg ha később többet fogsz enni, sokkal gyorsabban hízol majd. A tápanyag hiányáról ne is beszéljünk.
Csirke ebédre tök oké, de egyél hozzá zöldséget is. Virsli helyett zab/zabkása jobb lenne fehérjével, több rost jutna beleidbe.
Itt a baj az összetétel, semmi zöldet nem eszel és kevés a rost. A zsír amit megkajálsz realítve sok az elfogyasztott étel arányaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!