Milyen nasikban van kevés kalória, amikből többet lehet enni, és finomak is?
Én rendszeresen ettem fogyókúra alatt 5-6 szem pillecukor gombócot.
100 g-ban ugyan 333 kcal van, de egy szem kb. 4 g (ugye, innen ered, hogy "pille") így 6-7 db-ot is meg lehet belőle enni, és még mindig 100 kcal alatt vagy.
Amúgy ha csak rágcsálhatnékom volt, a zöldségek is megtették, viszont én annyiban szerencsés vagyok, hogy szeretem is őket. Karalábé bármikor jöhet nyersen, egy salátacukkini elrágcsálásával is el vagyok egy darabig. Jók még esetleg az olajos magvak, de abból se sok. Sós tökmagból szoktam kg. 10-15 g-ot egyszerre megenni, az nálam szintén nem két perc elmajszolni, és az sincs 100 kcal.
Szia, egyszer voltunk egy külföldi házaspárnál babazsúron, ott zöldségek voltak hosszú vékonyra felvágva és kis tálkákban mártogatós öntetek voltak hozzá.
Szóval ott voltunk, nem volt más, és miután elkezdtük, a végén alig lehetett abbahagyni. Jó társaság, szószok, a felnőtteknek csípős stb.
Meglepő és nagyszerű volt. A gyerekek is végül ugyanúgy ették, mint a chipset...
Tehát ilyenekből tudsz többet enni és kalóriailag is jobban jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!