Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez nagyon koplalás?

Ez nagyon koplalás?

Figyelt kérdés

Szóval ma ettem:

egy fél szelet bundás kenyeret 47g-145kcal

egy kisebb almát -70 kcal

egy gombóc fagyit-100-120kcal

5 dl tejet (ebből 2 tejeskávé formában) -220 kcal

1 dl kávé

5 dl zero pepsi

Ettől nem sokkal többet ennék egy kis ideig, amúgy kibírom csak félek hogy baj lesz belőle. Mit gondoltok?

2018. júl. 14. 14:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és már sokat fogytam csak be akarom gyorsítani mert szeptemberre szeretnék sokat változni, lehet az írásom alapján hülyének tűnök de tényleg ne ítéljetek el. Jön az utolsó év szeretnék igazán megváltozni talán levágatni a hajamat, jön a szalagavató szeretnék csinos lenni egy olyan eseményen ami szerintem örök emlék lesz. Tettem fel előzőleg is egy ilyen kérdést ezzel kapcsolatban és ugyan ilyen válaszokat kaptam amit meg is értek de tényleg nyár után ennék tovább 1200-1500 kalóriát sportolnék többet csak most szeretném ha leesne egy.két ember álla és szeretném ha lenne párom a szalagavatós táncon. Szóval értitek.. egy túlsúlyos lányt minden fiú szégyell..
2018. júl. 14. 21:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz ,amit akarsz. Mi leírtuk,miért nem jó ötlet. Ezt te is érzed valahol különben nem kérdezted volna. Majd rájössz...
2018. júl. 15. 01:30
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
Rosszabbul jársz így, sajnos tényleg vissza fog jönni, durvábban. Inkább egyél 2200 kcal helyett 1900-at, meg kocogj napi fél órát vagy sétálj emelkedőn fél órát, sokat számít. Viszont ne legyél lusta, napi fél óra sport megéri, hogy ne hulljon a hajad, ne hízz majd vissza és megfelelően működjön a szervezeted, mert 1-2 hónapos koplalás után is rengeteg ideig nagy gebasz marad benne :/
2018. júl. 15. 12:29
 14/19 anonim válasza:
100%

Na jó, de minek a fagyi, a pepsi? És miért bundás kenyér? Miért nem pirítós? Még azzal is jobban jársz, persze a teljeskiörlésű kenyér. Zöldség, gyümölcs, VÍZ! Nem pepsi, hanem víz.

És minimum 1200 kalória, és az étrendedben kell lennie: hús, zöldség, gyümölcs.

De mindent lehet csak ügyelj a mértére, és iktass be inkább edzéseket. Mozgás nélkül nem fogsz jó eredményeket elérni.

Lefogyhatsz, de nem leszel formás, tónusos, izmos.

2018. júl. 15. 12:51
 15/19 anonim válasza:

Ha azt akarod, hogy leessen a pasik álla, kezdj el konditerembe járni, építs izmot, és akkor fogyni is fogsz természetesen. Ha nincs rá pénzed, akkor saját testsúlyos otthon, rengeteg jó videó van /csak ne Rubint Réka/.

És ehhez pedig kell a fehérje, szóval hajrá és szurkolok nagyon.

2018. júl. 15. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Én akkor fogytam nagyon durván, amikor külön költöztem, elhagyott a kiskutyám és munkába álltam. Napi 16 órát dolgoztam, a hűtőm, fagyasztom üresen álltak, a szekrényben csak kétéves instant krumplipüréporok és zacskós levesek porosodtak. Egész nap koffeinen és protein szeleteken éltem. Napi 3 szeletet toltam, ezt a zerosat, ami cukor, laktóz, glutén és aszpartám mentes magas fehérjetartalmú csoki. Meg multivitamint reggel este + kávé, energiaital, kávé, kóla, kávé, energiaital ...

De ne próbáld ki, mert lassú gyilkos. 1xúen csak egyél kevesebbet, hagyd el a cukrot, lisztet, tésztákat, egyél sok zöldséget és sovány húsokat, halat, tojást.

2018. júl. 17. 06:55
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Ez nagyon kevés kalória! Hosszútávon nem fogod bírni. Izmot fogsz lebontani, plöttyedt leszel. Nem lesz energiád, el fogsz ájulni. Ne kezdj bele ilyen hülyeségbe, kérlek! Kezdj el sportolni, egészségesen étkezni. Lassabban fogsz fogyni, de legalább nem jön vissza a duplája. Ne sanyargasd magad fölöslegesen!

-Üdv, egy étkezési zavaros

2018. júl. 17. 10:43
 18/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, az utolsó hozzászólóval egyet értek, minden igaz amit írt!

18/F

2018. júl. 17. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is ilyen nemtörődöm voltam és 17-18 évesen koplaló napokat tartottam, meg mindig néztem mi a határ, volt hogy 4 napig nem ettem és nem volt tőle semmi bajom...közben.

Most 4 évvel később kiütközött minden...a beleim olyan álllapotban vannak (tükrözéssel megnézték) hogy alig tudok emészteni mert olyan sokáig nem voltak ingerelve mikor koplaltam, hogy teljesen elhaltak a bélbolyhaim, a bélflórám...ezek nem nőnek újra!!!! Lehet, hogy te most majd ideiglenesen jobban érzed magad a bőrödben de hidd el, ennek pár év mulva meglesz a hatása és amikor folyamatosan a wc-n szenvedsz, véres a székleted, nem ehetsz már se glutent se tejet se fruktozt azért mert tiniként éheztetted magad h szép legyél....na az nem szép.

Egészségesen étkezz és kocogj két naponta 4 percet, így az egészséges is megmarad és simán lefogysz szalagavatóig akár 10 kilót is.

2018. júl. 17. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!