Miért írják sokan, hogy az 1200 kcal az nagyon kevés?
Én vígan elvagyok ennyivel. Sőt! Van amikor ennyi se jön össze.Ezért sem értem, hogy akik 1200 kcal-al próbálnának fogyni levannak hurrogva hogy az nagyon kevés. Pedig akármilyen műsort néztem vagy neten is mindenhol az 1200 kcal-t mondják csak itt látom hogy kivétel nélkül levan ez szólva minden kérdésnél.
Pl mai napom:
Reggeli:
-4dl tejeskávé édeskével
-Teljes kiörlésű zsemléből meg 100gramm csirkemell sonkából szendvics, kettő nagy paradicsommal
Uzsi:
-Jókai Bableves (400g)
Vacsi:
-Sült csirkecomb(145g) rizibizivel(90g)
És így is hogy egésznap rendes adagokat ettem és maximálisan jól vagyok lakva így is 1078 kcal az egész.
160cm/58kg
Rohangálós, sokat állós munkám van.
Gondolom most dicséretre vársz, hogy Te milyen ügyes vagy, hogy 1200 kcal-val jól laksz, sőt még sok is.
Senki se fog téged itt isteníteni ezért. Ez a kérdés provokáció.
Mért 1500kcal, ha egész nap fekszel.
Nagyjából olyan 3000kcal a felhasználásod, mondjuk hogy határ eset, de inkább kevés, mert már gyakorlatban ez is koplalás, de nem olyan durva
Senki sem szidta egyik családtagodat sem...
Már leírták egy páran,hogy kb. fekvőbetegnek elég ez a mennyiség, rohangálós munka mellett akkor gondolhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!