Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogják le a lehető...

Hogyan fogják le a lehető leghamarabb?

Figyelt kérdés
Igazából csak lapos has meg kicsit vékonyabb comb kéne. Légyszi írjatok hatásos módszereket, fogyókúrát.

2018. jún. 6. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Doppingolás belefér?
2018. jún. 6. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Emelgesd a szotarat.
2018. jún. 6. 21:31
 3/8 theCilOo98 válasza:
0%

Súlyzós edzestol és fehérje és zsír dús étrendből lehet a leggyorsabban, a szénhidrátot ha tudod teljesen hanyagold.

Semennyit se egyél vagy ha nagyon keveset: pl joghurtban turoban tojásban van akkor az szinte nem számít ;)

Semmi kenyér liszt krumpli rizs semmi ami szénhidrát!

Nagyon fontos emelett edzeni! És fuss, de ne szó szerint, sprintelgess 100m-eket ahányszor csak tudsz mondjuk 10x az már jó de legyen 5 xd és ennyi így a leggyorsabb, jah szedjük l-karnitint(nekem bevált) igyál zolsteat fahéjjal, nagyon sokat számít!

Napi 4liter víz ivasa alatt elcseszett kezd ezt az egészet min.4 de legyen 5-6l víz naponta ;)

2018. jún. 6. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Kalóriadeficit, ez ugye alap s elég is a fogyáshoz, ezt ahogy neked kényelmes és megoldható s persze egészséges is. Életmódváltást ajánlok, kellő mozgással s megfelelő kalóriadeficittel (napi párszáz-sokszáz kcal teljesen jó). Nem tudhatom, hogy neked mi jó, mi megoldható, mi laktató, mi ad energiát... Még én sem vagyok egész életemben ugyanazok az étrenden, pedig mindig felkutatom azt, ami hozzám passzol, de változom.
2018. jún. 6. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Ne egyél! Az a leggyorsabb. Persze, ha sokáig csinálod ,bele is halhatsz. Nem nagy ügy...
2018. jún. 6. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Óvatosan megsúgom neked, hogy az ember onnan fogy legutoljára, ahol a legzsírosabb. Nem júniusban kell elgondolkodni, hogy fogyni kellene.
2018. jún. 7. 07:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm az utolsó válaszolónak pedig azt üzenem hogy rohadjon meg.
2018. jún. 13. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
jún. 6. 20:35 válaszom miért lett lepontozva? Lefogyni doppinggal lehet a leghamarabb szerintem.
2018. jún. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!