6 hete dietazom, nagyon elrontottam ma egy gyros tallal es egy gomboc cukormentes fagyival? A sult krumplit nem ettem meg csak kb 10 szemet, de felek h reggel nem ebredek lapos hassal, kb 4kor ettem ezt, azota semmit mert nem vagyok ehes
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 22:29
11/11 anonim válasza:
Ha 6 hete rendesen diétázol akkor semmit nem jelent ez az étkezés. Simán megehetted volna az összes krumplit is az sem számítana jelentősen többet. Nem fogsz teljesen lapos hassal ébredni mert benned van az étel amit elfogyasztottál erre az ősi sámán módszer, hogy elmész a mosdóba és ki.... .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!