Ha reggel 6kor kelek akkor sem ehetek tobbet a napi kcal-szuksegletnel?
Nem, köze nincs hozzá. Ha 7-kor, ha 2-kor kelek, hasonló a napi kalóriaigényem, nyilván nem ehetek többet korai keléskor (más kérdés, hogy én 3-ig eleve nem eszem, de ez nem számít itt).
Ha a korai kelés nagyobb aktivitással párosul, az persze kicsit más. Ehetsz hétközben többet, ha neked az úgy kényelmes. De ehetsz a legaktívabb napokon is annyit, mint a lustákon, csak az átlagos kalóriaegyenleg legyen jó.
4
Oké de gondolom a párod nem fogyókúrázik. Nem hiszem hogy egy kiegyensúlyozott fogyókúrába reggelire 1200 kalóriát kellene enni.
És kár olyan példát felhozni hogy van aki kevesebbet eszik később. Ez a kérdezőre nem vonatkozik hiszen hiába eszik többet reggelire kevésnek érzi, nem sikerül beosztani.
Kérdező! Én csökkenteném a reggelire szánt kalóriát. De valami más kajákat kellene kipróbálnod ami jobban eltelít. Mit eszel reggelire ami nem elég? Lehet neked valami más jobb lenne. Pl én a tojással nem lakom jól soha, hiába jó másnak.
#5: De, fogyáskor is ekkora a reggelije, szüksége van rá. Inkább a vacsorát hagyja ki, arra képes. Persze a kalóriaigénye sem kicsi. Nekem az, mégis muszáj vagyok minimum ekkora első étkezést tartani, ha nem akarok éhezni. Teljesen egyéni, kinek milyen elosztás jó.
A kérdező nem írta, hogy kevés lenne neki a reggeli. Igazából semmilyen problémát nem írt, csak a tényt közölte, hogy az ebéd után egészen eltérően áll a kalóriákkal. Amivel nem tudom, mi a gond vagy van-e vele gond egyáltalán. Tény, hogy különbséget okoz a napjaiban és sokan vagyunk, akik inkább a hasonló napokat szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!