Általában 1000 kalória korul eszek és mozgok de ma bűnöztem és 2600 kalóriát ettem kb. Nagyon elkeseredtem most mi lesz Elhízok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 14:31
2/18 anonim válasza:
Az igen. Szóval koplalsz, kiéhezteted és tönkreteszed a szervezeted. Az agyadat már mindenesetre sikerült leépíteni. Vagy nem is volt soha?
3/18 anonim válasza:
Én örülnék, hopgya koplaló testemnek jutott egy rendes nap is. Kivéve, ha rosszakat ettél, amire komoly az esély... De azért mégis.
ELhízol? Azért mert a napi átlagod 1000 kcal helyett mondjuk 1200-1400 kcal lett az elmúlt sok napban? Ezt te komolyan gondolod? Pánikolás helyett olvass utána a testünk működésének.
4/18 anonim válasza:
Bűnöztél? Azzal vigyázz, mert a bűnözésért - betörés, lopás, nemi erőszak, rablás, gyilkosság, tudod EZEKET hívjuk bűnözésnek, nem pedig a táplálkozást - börtönbe lehet kerülni.
5/18 anonim válasza:
Bárki aki az evést bűntudattal társítja, minimum pszichológusra van szüksége, mert mentálisan átfordult egy beteges állapotba. Neked kiemelten, mivel éhezteted is magad és azt hiszed a normál evés vétek.
6/18 anonim válasza:
én 1200 kcal-on vagyok és ma megettem majdnem 2000-t.. nem kell parázni lemozgom biciklizéssel, nemsokára indulok :)
De lehet 1000 kevés azért kajáltál be emeld meg picit hogy ne éhezz.
7/18 anonim válasza:
Szerintem ha számolod a kalóriát érdemes lejegyezni,miből mennyit ettél. Kísérletezz a kcalme nyiséggel, hogy mi az a mennyiség,amitől már hízol, fogysz vagy stagnál a súlyod. Lehet,hogy ez egy kicsot hosszadalmas,de többet ér,mint koplalni.
8/18 A kérdező kommentje:
De így most híztam? Hízhatok? Holnap vidszatérek az eddigihez
2018. máj. 6. 18:22
9/18 anonim válasza:
Leírom mégegyszer: igen. Holnapra egy vágni való sertés leszel. Ma még "csak" egy akasztani való hülye.
10/18 A kérdező kommentje:
Kérlek válaszolj normálisan. Én sem voltam gúnyos veled.
2018. máj. 6. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!