Rosszul ettem ma egyszer, hiztam egy kilot, mIEEERT?
Figyelt kérdés
162 cm / 54 kg. 58rol indultam, tegnap meg 53,6 voltam ma meg egyszer ettem rosszul 5korul ( 1 taco, 1 burrito ugye a tortilla, meg csirke hagyma, paradicsom stb.. annyira nem volt rossz, kukoricalisztbol vt a tortilla) hazaertem es 54,8 vagyok:( mennyi ido mire lemegy? alapbol ez az 5 kg is kb 3 honap volt es meg mindig nem vagyok annyi mint amennyi szeretnek :( mennyi mire lemegy ez az 1 kg?2018. ápr. 19. 18:54
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom!
Most amugy meg ettem 2 szelet egeszseges tortaszeletet, meg 2 adag rakott krumplit, szulinap volt. Visszaallok holnaptol az eddigire:/
2018. ápr. 20. 02:14
12/13 anonim válasza:
Te se vagy normális, valami baj van a fejedben.
13/13 anonim válasza:
Most komolyan ott tartunk hogy 1kg miatt hisztizünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!