Rosszul ettem ma egyszer, hiztam egy kilot, mIEEERT?
Egyrészt: neked nem kell fogynod. Bántás nélkül, segítőszándékkal mondom!!! :) Álomsúlyod van. Inkább tornázz, és akkor feszesedsz, hamár tökéletes alakról álmodsz.
Másrészt: nyugi, 1-2 kiló folyamatosan szaladgál az emberen. Reggel kell méretszkedni, étgyomorral, pisi után. Vagy mindig jóllakottan, végülis mindegy. A lényeg, hogy mindig ugyanakkor mérd magad (reggel, vagy este), mert akkor mindig ugyanahhoz a súlyhoz tudod hasonlítani magad.
Menstruáció miatt 3-4kg jojó van nálam, havi szinten
Megis jó az alakom.
Aztán ott az a fránya kaki, pisi...
Én nem értem miért nem tanítanak ilyen dolgokat az iskolában, ha már a szülőknek nincs eszük, hogy őket kérdezze a gyerek.
Hasznosabb lenne, mint az erkölcstan, mert itt az egészségükkel játszanak fejlődő szervezetek 1-2 kilókon rugózva.
Ez rettenetes.
Na.
Igen, elegge megszallott vagyok, nagyon komolyan veszem a dietat. Az utolsonak: naponta 5x eszem, egeszsegesen (csirke, tojas, feherjedus etelek) ezenkivul heti 3x edzek teremben. a celom az hogy lefogyjak 50(?)re aztan elkezdjek izmosodni/tobbet enni:) csak mar nagyon regota csinalom ezt es nagyon le akarom mar adni ezt a par kilot :( es alig csalok / eszem rosszul, nagyon ritkan es most ez az 1 kg megijesztett nagyon:( volt mar amikor 3 napot rosszul ettem es 2 hetig ugyanannyi voltam mint amit felszedtem de koszi a valaszokat!:)
Odáig azért jussunk már el, hogy
1.(ez nagyon triviális): ha nem eszel 1 kilót, nem hízhatsz 1 kilót.
2. ha nem eszel 7000 kcalt pluszban, nem hízhatsz 1 kilót.
3. a testsúly ingadozik, még ha reggel méred, ahogy kell, akkor sem jelent semmit 1-2 kiló plusz. Este pedig ne csodálkozz, ha több vagy, ettél, ittál, mégis mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!