Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi bevitt kalóriának mennyit...

Napi bevitt kalóriának mennyit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Súlytartásról lenne szó! Az imént egy 3-4 hónapos fogyókúrát csináltam... A fogyókúra alatt csupán 400-500-600 kalóriát ettem..:-/
2018. ápr. 8. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mert aki 400-600 kcalt eszik, az úgy se fog 1600-1800 kalóriát enni, ha mi azt mondjuk... Egyébként kétlem, hogy te 3-4 hónapig napi 400-600 kalóriát ettél, már minden bajod lenne... Vagy van is?
2018. ápr. 8. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos van is...:(

A gyomrom annyira összeszűkült, hogy már minden kicsi ételt megérez...s megvan, hogy mit ehetek s mit nem a gyomor tágíttásom végem

2018. ápr. 8. 13:47
 3/7 anonim válasza:
Szia! Én atipikus anorexiás vagyok, de már jóval többet eszek (értsd: 2000-2500kcal). Én is koplaltam 500-1400 kalórián. Mindig próbáld lassan növelni. Hetente 100. Akár naponta 50. Nem akarlak megijeszteni, de fogsz hízni, mivel 100%, hogy le van lassulva az anyagcseréd ennyi koplalás után. De a tested hozzá fog szokni a mennyiséghez, és nem fogsz tovább hízni, ne aggódj. Mivel nem tudjuk az adataidat, ezért azt mondom, hogy próbálkozz 1500 kalóriával. De növelheted, ha akarod, de semmi képpen ne csökkentsd, mert ki van éhezve a szerevezted. Tapasztalatból mondom. Lehet, hogy lesznek falásrohamok, de az normális. Én csak egy másfél hónapig koplaltam, de akkor is volt falásroham. És még annyit, hogy ez nem fogyókúra, hanem koplalás :)
2018. ápr. 8. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:

1500 nem lenne rossz kezdetnek, de nem biztos, hogy hirtelen ennyire emelni jó neked. Te érzed, ahogy azt is, hogy milyen ételeket bírsz.

A gyomorszűkítés nekem teljesen misztikus lehetetlen dolognak tűnik, a gyomor rugalmas szerv. 1500 kcalt pedig pár maréknyi ételből be lehet vinni, de az egyrészt nem tartalmaz elég zöldséget, másrészt nem mindenki bírja a töményebben zsíros ételeket.

2018. ápr. 8. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem előszór vigyél be 1000-1300kcalt és utàna rá egy hétre legyen meg az 1500.

Aztán majd te fogod variálni hogy neked kell-e még több vagy elég annyi.

2018. ápr. 8. 16:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, 168 cm és 44 kg, 16 éves:))) E 3-4 hónap alatt fogytam 5-6 kg-t

Akkor a szervezetem minden esetben raktározni fog a kalóriaérték növelésével?

2018. ápr. 8. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem akarok hülyeséget írni neked, nem is szólnék hozzá a témához, de az már egy tök pozitív dolog, hogy felismerted a bajt. Sok sikert!:)
2018. ápr. 8. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!