Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalóriának felel meg?

Mennyi kalóriának felel meg?

Figyelt kérdés
Ettem egy szendvicset kifliből,egy túró rudit és egy joghurtot.Még eszek ma rizst csirkehússal.Ja és magolni is szoktam.
2014. jan. 17. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyiségek nélkül nem lehet semmit sem mondani, elöször mérj le mindent pontosan, és utána lehet számolni!!!!

A kalóriabázis.hu oldalán viszont ki tudod számolni, amennyiben a szendvics hozzávalóit leméred. OTt csak beírod a hozzávalókat és az oldal kiszámolja a kcal-értékeket.

2014. jan. 17. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy "magolni is szoktam" ?!?!?!

Mert ezt a kifejezést csak rossz tanulási módszerként ismerem

2014. jan. 17. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:

És mi volt abban a szendvicsben? Mert csinálok én neked 200, meg 1200 kalóriás szendvicset is...

A többi problémát már fent leírták.

2014. jan. 17. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Magolni-szotyizni....így jó?Úgy hallottam,hogy attól is lehet hízni.A szendvicsben általában száraz szalámi és vaj van vagy sonka van.
2014. jan. 17. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

100 g napraforgómag 590 kcal - szóval attól igen jól lehet hizni!!!!

A másik meg, hogy a szendvicsbe amit teszel, az le kell mérni pontosan!!!!

2014. jan. 17. 17:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Már azóta nem magolok mert én is tudom,hogy hízni lehet tőle,és hát az ember az este a tv nézés közben szokta csinálni.
2014. jan. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!