Mennyi kalóriának felel meg?
Figyelt kérdés
Ettem egy szendvicset kifliből,egy túró rudit és egy joghurtot.Még eszek ma rizst csirkehússal.Ja és magolni is szoktam.2014. jan. 17. 15:06
1/6 anonim válasza:
Mennyiségek nélkül nem lehet semmit sem mondani, elöször mérj le mindent pontosan, és utána lehet számolni!!!!
A kalóriabázis.hu oldalán viszont ki tudod számolni, amennyiben a szendvics hozzávalóit leméred. OTt csak beírod a hozzávalókat és az oldal kiszámolja a kcal-értékeket.
2/6 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "magolni is szoktam" ?!?!?!
Mert ezt a kifejezést csak rossz tanulási módszerként ismerem
3/6 anonim válasza:
És mi volt abban a szendvicsben? Mert csinálok én neked 200, meg 1200 kalóriás szendvicset is...
A többi problémát már fent leírták.
4/6 A kérdező kommentje:
Magolni-szotyizni....így jó?Úgy hallottam,hogy attól is lehet hízni.A szendvicsben általában száraz szalámi és vaj van vagy sonka van.
2014. jan. 17. 16:43
5/6 anonim válasza:
100 g napraforgómag 590 kcal - szóval attól igen jól lehet hizni!!!!
A másik meg, hogy a szendvicsbe amit teszel, az le kell mérni pontosan!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Már azóta nem magolok mert én is tudom,hogy hízni lehet tőle,és hát az ember az este a tv nézés közben szokta csinálni.
2014. jan. 22. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!