Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nekem szabad? Nem okozhat kárt?

Nekem szabad? Nem okozhat kárt?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy elkezdtem minden nap futni és edzeni(YT videók amikben például: R.Réka, vagy 500 kalória égetés stb.). És megfordult a fejembe az edzőterem is...nekem szabad lenne? +diétázok(kcal számlálás) is mert van rajtam felesleg és egy betegség miatt is le kéne kissé fogynom. Nekem ez a sport+diéta nem okozhat kárt? 13/L

2018. ápr. 3. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj erről a háziorvosoddal vagy a suli orvosával, ha van.

Nagy túlsúly esetén indokolt lehet a diéta: De ezt szakemberrel beszéld meg! Egész biztosan kell hozzá a szüleid segítsége is, hogy a megfelelő étrendet tartani tudd.

Ha nincs rajtad 20 kg felesleg, akkor tökéletesen elég a mozgás, és ha elhagyod az édességet, nasikat, és kizárólag vizet iszol. Ahogy nősz, szépen el fog oszlani a súlyod.

Viszont a vitaminhiány és az alultápláltság hormonzavarokat okoz, és egy életre tönkre tudod tenni anyagcseréd, ha koplalsz.

2018. ápr. 3. 08:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs a sporttal, persze a te korodban még a súlyzókat hagyd ki s persze ne vidd le nagyon a kalóriát (az idősebben is rossz ötlet). De az edzőteremben nemcsak súlyzók vannak, mondjuk én anélkül már nem járnék, arra lenne jobb, olcsóbb, egyszerűbb ötletem, de biztos jó valakinek az ilyesmi.
2018. ápr. 3. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!