Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Anorexiából gyógyulok már 2...

Anorexiából gyógyulok már 2 hónapja de még mindig gyenge vagyok. Alig bírok kimozdulni a házból. Mit kéne csinálnom? Híztam de nem javul az állapotom.

Figyelt kérdés
163 cm vagyok és úgy 45 körül lehet a súlyom, de mivel nem mérhetem magam nem tudom pontosan. (40-ről indultam). Jelenleg 1800 kalóriát eszek, nem szar kajákból. Vitaminokat szedek: vasat, d vitamint, magnéziumot. Ennek ellenére iszonyatosan gyenge vagyok. Egy 20 perces séta után úgy érzem mindjárt összeesek. Múltkor vérvetelre kellett mennem ami oda-vissza 1 órás út volt gyalog, utána 12 órát aludtam egyhuzamban annyira kifárasztott. Próbáltam növelni a kalóriabevitelt 2000 fölé de az meg túl sok volt, feszült a hasam egész este. Tehát szerintem nem ez a baj. A napi mozgásom 15-20 perc séta szóval nem dolgozok le belőle szinte semmt. Nagyon el vagyok keseredve, szeretnék már végre normális életet élni, visszamenni egyetemre szeptemberben de nem tudom mit csináljak. Teljesen legyengült a szervezetem. Ízületi gyulladásom is lett (sima arthrózis és gerinc ízületi is), talán ez lehet a baj, de az orvos nem írt fel erre semmit. Lehet szednem kéne valamit rá? Nagyon tanácstalan vagyok, ha valakinek van hasonló tapasztalata vagy valami ötlete nagyon megköszönném ha leírná. Orvosok sajnos nem mondanak semmit, csak hogy biztos nem eszek eleget.
2018. márc. 14. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kemény fogyó után vérszegény lettem,5 percet nem bírtam állni a busz megállóban,elaludtam a suliban...vasinfúzió,és fél év vastabletta segített,de még évekig vissza-vissza tért a vashiány.
2018. márc. 16. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Vérképet csináltattak? Az árulkodó lehet.

Egyébként légy sokkal türelmesebb magaddal, ehhez idő kell. Az a lényeg, hogy meggyógyulj! A tested talán kétségbeesetten javítja a belső szerveid károsodásait, még fel se fogta, hogy már nem akarod éheztetni. Ha még két ónap után is ugyanilyen fáradt vagy egészséges súllyal, akkor lehet, hogy reális aggódni. Most csak az a fontos, hogy adj meg magadnak mindent, amire szükséged van, tápanyagokat, időt és türelmet:))

2018. márc. 19. 17:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális nekem sem jött vissza még az erőm, novemberben engedtek ki a kórhazból, azóta folyamatosan hízok és még mindig nagyon nagyon gyenge vagyok. Én is rengeteget alszom. Az pedig nagyon jó, hogy nem méred magad, ügyes vagy, hogy kibírod. Csak így tovább! Érdemes viszont kérni vérvételt, én hiába szedtem vitaminokat, így is hiányom volt, plusz érdemes vizsgálni pajzsmirigyre is.
2018. márc. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!