Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Diéta kezdetétől kezdve mikor...

Diéta kezdetétől kezdve mikor lett a mérlegen látható változás nektek? Volt aki hízott az elején?

Figyelt kérdés
2hete csinálom. 1800kalória 5-6étkezésre elosztva, 3liter víz naponta. 104kgvagyok. Eddig napi 2szer max 3szor ettem. amit megkívántam. fél-1 l vizet ittam naponta
2018. márc. 14. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyéni, kinek mi tartható. Ismerek 65 kilós embert, akinek a 2000 is pokoli éhezés lenne, pedig annyira nagyon nem is aktív vagy izmos. Egyrészt egyéni, mennyi deficitet bírunk jól (s függ egy csomó dologtól, étrend, étel elosztása), másrészt ugyanolyan számokkal is lehet egészen más a kalóriaigényünk. 1500 kcallal sok bőven 100 kg alatti ember már egészségtelenül nagy (napi 1000 kcal fölötti) kalóriadeficitbe kerülne, azoknak nem érdemes ennyire lemenni. Aki bírja és nem fogy túl gyorsan (vagy igen, de nagyon elhízott, van miből s esetleg bevállalja a fokozott izomvesztést), annak persze OK.
2018. márc. 14. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Az ételek minősége és a makrók is fontosak. Ha "tisztább" ételeket eszel, több vitamint és ásványi anyagot és kevesebb szemetet viszel be, ami jót tesz az egészségi állapotodnak (és a babádénak is), még ha nem is érzed magad betegnek, ami segít az egészséges súly elérésében.

Drasztikus diétát nem folytatnék szoptatás alatt, koplalás meg főleg nem ajánlott. Inkább csak odafigyelnék, hogy ne egyek sok cukrot, egészségtelen műkajákat, üres kalóriákat.

2018. márc. 15. 17:20
 13/14 A kérdező kommentje:
a minőségre figyelek a legjobban! Jó mintát akarok továbbadni, hogy a gyerekem ne legyen 80kg mire középsuliba megy. Meg bele akarok férni a hintába:). Ezek most nagyon motiválnak.
2018. márc. 15. 20:33
 14/14 A kérdező kommentje:
amúgy eddig is egészségesen ettem, de főleg, hogy mist ennyire nyilvántartom-látszik mennyire el voltam szállva az adagokkal
2018. márc. 15. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!