Lehetséges ezt teljesíteni? Lenne jelentős látható változás?
Szóval kitaláltam egy 12 hetes kihívást magamnak, saját programmal. Cél a fogyás, formásodás, izmosodás, feszesítés ilyesmi.
Futásból és egy 10 féle gyakorlatból álló edzéssorozatból fog állni, előbbit reggelente, utóbbit délután végezném. Mindennap csinálnám mindegyiket. Naponta növelném a teljesítményt, pl felülést 30-cal kezdem, napi 5-tel emelem, így utolsó napra 500jön ki.
Most konkrétan a futás érdekelne, hogy szerintetek az úgy teljesíthető, ha 3km-rel kezdem és napi 500m-rel, azaz fél km-rel növelem a távot, így 45km az utolsó nap?
És amúgy ez az egész sztetek jó lehet, van értelme, vagy feleslegesen gyötröm magam? Szeretném megcsinálni, csak nem tudom, hogy van-e értelme, lenne-e látszata, látható lenne-e a munkám 12hét után?
Vélemények?
Vagy az értelmesebb lenne, ha időt mérnék, nem távot?
Pl 6perccel kezdem, napi 1perccel több, utolsó napra pont másfél óra lenne.
Nem tudom melyik lenne jobb
:(
És ha időre mérem?
Utána sem hagynám abba, csak változtatnék picit.
Akkor ha időre mérném az jó? És mondjuk a cél 3óra az utolsó napon.
Nem mindegyikből 500lenne a cél. Csak egy példát mondtam, de amúgy beleférne, max megdögölnék:D
Na de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!