Elvégezhetem a szénhidrát hintáztatást? Részletek lent.
Hát, nekem első olvasatra ez a szénhidrát hintáztatás egyenértékű a 90 napos marhaságokkal.
Ha meg olyat olvasol, hogy akkor ajánlott, ha egy helyről akarsz lefogyni, akkor azt a cikket máris kukázhatod, mert nincs helyi fogyás.
Szerintem nem csak a szénhidrátot kellene figyelni, hanem a zsírt és fehérjét is, és összességében a kalóriát is.
Nekem 8 kiló feleslegem volt, már csak egy van, de én csak simán a kalóriákra és a makrókra odafigyeléssel (és természtesen némi mozgással) leadtam 7-et. Nem taktikáztam, nem váltogattam kétnaponta, hogy most ezt eszek, most azt eszek.
Én így élek a mindennapokban. :)
Hozzáteszem heti 5x súlyzós edzést végzek. Mivel nem könnyű belőni pontosan azt a CH-t ami szép telt izmokat és szép lapos hasat is hoz, ezért alkalmazom.
Nehezebb napon: láb, hát (menstruáció előtt) megemelem. Könnyebb napon: kar, has alacsonyan tartom, pihenő napon szintén.
Hát valahogy így. :)
#1 természetesen a többi makrót és a kalóriát is számolom,csak nem tartottam fontosnak,hogy megemlítsem. És igen,a helyi zsírégetés valóban marhaság.
Sajnos nekem akadozik egy jó pár ideje a fogyás, azért gondolkozom ezen megoldás mellett.
#2 ezt örömmel hallom(:
Sokan szeretik, értelmesebb, hozzáértőbb emberek is, a feleslegnek nem hinném, hogy bármi köze lenne hozzá, hogy hasznos-e...
Próbáld ki, ha gondolod, jó makrókkal, jó étrenddel mi gond lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!