Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem tudom rávenni magam...

Miért nem tudom rávenni magam a sportra?

Figyelt kérdés
Tehát fogyózok 1200-300kcalos étrenden vagyok és az egészséges fogyáshoz kellene valami sport is. Mindig megkezdek valamit most pl egy hétig Focus T25-öt csináltam de tegnap meg ma már nem tudom rávenni magam. Futni szeretnék hiába nem kéne a túlsúly miatt de ahhoz még hideg van. Hogy vegyem rá magam a sportra? Vagy mit sportoljak itthon amit tudok élvezni is? Köszi a tippeket.
2018. márc. 6. 19:54
 1/5 anonim válasza:
Valakivel együtt kéne csinálnod, hogy élvezhetőbb legyen. Így nem vagy elég motivált.
2018. márc. 6. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Futáshoz sosincs elég hideg! Na jó...múlt héten az volt, de többnyire ez is csak egy kifogás.

Viszont ha ennyire nem vagy a sportok barátja én azt javaslom ne a futással kezd.

Mikor el kezd futni az ember lánya és rádöbben,hogy 1 km után kiköpi a tüdejét elég erős motiváció és kitartás kell,hogy folytassa.

(én is jártam így, tudom)

Mindenképp valami olyannal kezd ami érdekel, csak van valami olyan?! Lehet az bármi csak mozogj.

Aztán a későbbiekben ha a mozgás öröme már megvan lehet komolyabb, megerőltetőbb edzéseket is csinálni :)

2018. márc. 7. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak az első néhány alkalom a nehéz. Egyelőre csak azt tűzd ki célul, hogy elmész edzeni mondjuk 7-szer, aztán majd meglátod. A hetedik után már úgyis imádni fogod.
2018. márc. 7. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:
pont túl voltam a héten és nagyon meguntam
2018. márc. 7. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Saját testsúlyos edzés,torna ,kézisúlyzós edzés ? Ezekben elég hamar lehet fejlődni ,elég motiváló .

De igazából ha kb 2 hónapig erőszakkal ráveszed magad,utána már természetes lesz és megszokod teljesen. Én így volt vele és már élvezem.

2018. márc. 7. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!