Mennyit fogyhatok így 1,2 és 3 hónap alatt?
Életmódot váltottam. Kiiktattam minden glutént,cukrot.. Egy nap általában ugyan azt eszem: Reggeli zabkása, vízbe főzve, gyümölcsökkel (mindig más gyümölcsel) Ez általában 350-400kcal között van. Ebéd vagy sült csirke vagy sült hal zöldségkörettel (brokkoli vagy karfiol vagy zoldbab vagy spenot) Ez mindig 300kcal körül van. Aztán vacsi mindig 2 tojás zöldségkörettel, ez is max 300kcal. Szóval egy nap 900-1000kcalt eszek. Emellett csak vizet iszok, és heti 4-5x járok kondiba, ahol egy alkalommal 4-500kcalt égetek. (Általában csak futok sokat aztan biciklizek meg kicsit combra eddzek) Mennyit fogyhatok így 1, 2 és 3 hónap alatt? Mikor fog látszódni a változás? 3 hónap alatt lefogyhatok 15kg-ot? (Ez a célom)
170cm/67kg/L
BMI:
23.2
NORMÁL TESTSÚLY
Gratulálunk, Önnek ideális a súlya, nincs szüksége fogyókúrára! Ha mégis gömbölyűbbnek találja magát itt-ott a kelleténél, azon könnyedén segíthet egy kicsit több mozgással.
Az Ön ideális testsúlya 54.9 és 69.4 kg között van.
Felesleges 15 kg fogyni ha mégis szeretnél elég max 5-6 kg
Attól, hogy épphogy belefér az “egészséges” és a “normális” indexekbe, lehet, hogy nem tetszik magának úgy, ahogy van. Szóval mi lenne akkor, ha felesleges győzködés és hülye válaszok helyett valami értelmeset is kapna a kérdező? Mert nem nekünk akar tetszeni, hanem elégedett szeretne lenni a külsejével. És itt ő a lényeg.
3 hónap alatt ez így teljesen reális, sőt. Azf nem tudom megmondani, hogy mikor fog látszódni, ez mindenkinél más. Viszont ehetnél egy kicsit többet - egyébként rendben van maga az étrend -, mert ilyen alacsony kalóriabevitellel esélyes, hogy nem fogod tudni tartani a diétát, vagy amikor megpróbálsz kissé visszaállni, elég sok kiló visszafog jönni.
A kalóriabázisra mindenképp keress rá, sokat segíthet. Hajrá, és ne hallgass azokra, akik le akarnak beszélni arról, hogy változtass és egészségesen élj.
Azzal nincs gond hogy fogyni akar de a 15 kg túlzás
És kérdező előre szólok ha jársz kondiba és futsz biciklizel figyelj oda lehet hogy többet fog mutatni a mérleg de az izom lesz
És ha abba hagyod az edzést visszajöhetnek a kilók ez tapasztalat
150 cm vagyok 58 kilo voltam én is elkeztem a kaján változtati és edzeni
Abba hagytam 1 hónapja az edzést egyébb okok miatt és úgy jöttek fel a kilók ma 64 kg lettem és nehezen megy le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!