Másnak ez hogyan megy?
ismerek olyanokat akik 200 kalóriákon élnek naponta és a közhiedelemmel ellenben fogynak.. sokat és bírják évet óta. Vitaminokat is szednek, fehérjéket esznek, zöldséggel sőt néha néha még egy kocka csokit is.
Én november óta próbálom ezt tartani. Nagyon ritkán mentem 1000 kcal fölé, mozogtam is amennyit tudtam. Ma próbálgattam szoknyát is nadrágot is és egy méretet nem fogytam. A 48as nadrág fel fel jött de szűk volt... utálom ezt.
Most is rántott húst sütnek itthon és nem értik, hogy nem szeretnék belőle enni. Imádom persze, de ma egyáltalán nem szerettem volna enni csak egy tojást főzve, retekkel meg uborkával, paprikával.
De nem cuppogós olajos rántottat, tele hatszáz nem tudom hány kalóriával. Ráadásul ilyen palacsinta tésztás... Mit tehetnék?
Júniusra le kell fogynom 20-25 kilót. Megyek spanyolországba és nem mehetek ki a tengerpartra még hosszúnadrágba sem így..
Tudna valaki segíteni?
Nagyon nagyon nem jó ez így már.
20/L/170/112
egy szelet rántott hústól nem leszel kövér, hanem 10-től.
25 kg 4 hnónap alatt???
Valamennyit azért kellett volna fogynod,eltekintve attól,hogy baromság amit csinálsz. Attól,hogy mások hülyék neked nem muszáj a tömeg után menni ,de inkább nem megyek bele...
Egyébként az a jelenség létezik,hogy aki hajlamos a hízásra,lassú az anyagcseréje ,ettől az 1000 kcalos étrendtől még lassabb lesz és sokkal kevésbé hatékony a "diéta" . Bár ezt nem nevezném annak .
Egyél mondjuk 1600at kezdésnek , és nézd meg mi történik .
Azt nem értem,hogy szerinted aki 200 kalóriát eszik az hogy enne fehérjét meg zöldséget,meg még csokit is ?:D Ha évek óta bírják,és még mindig fogynak,akkor még mindig dagadtak = valami nem oké a sztorival :)
20 évesen meg nehogy már a szüleid mondják meg mit eszel,ne fogd rájuk :) Főzzél magadnak és probléma megoldva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!