Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Másnak ez hogyan megy?

Másnak ez hogyan megy?

Figyelt kérdés

ismerek olyanokat akik 200 kalóriákon élnek naponta és a közhiedelemmel ellenben fogynak.. sokat és bírják évet óta. Vitaminokat is szednek, fehérjéket esznek, zöldséggel sőt néha néha még egy kocka csokit is.

Én november óta próbálom ezt tartani. Nagyon ritkán mentem 1000 kcal fölé, mozogtam is amennyit tudtam. Ma próbálgattam szoknyát is nadrágot is és egy méretet nem fogytam. A 48as nadrág fel fel jött de szűk volt... utálom ezt.

Most is rántott húst sütnek itthon és nem értik, hogy nem szeretnék belőle enni. Imádom persze, de ma egyáltalán nem szerettem volna enni csak egy tojást főzve, retekkel meg uborkával, paprikával.

De nem cuppogós olajos rántottat, tele hatszáz nem tudom hány kalóriával. Ráadásul ilyen palacsinta tésztás... Mit tehetnék?

Júniusra le kell fogynom 20-25 kilót. Megyek spanyolországba és nem mehetek ki a tengerpartra még hosszúnadrágba sem így..

Tudna valaki segíteni?

Nagyon nagyon nem jó ez így már.

20/L/170/112

2018. febr. 23. 17:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen koplalások csak arra jók, hogy hízékonyabb legyél! Csak rontasz a helyzeteden.
2018. febr. 24. 10:28
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

Igazatok van életmód váltás kell ide, el fogok járni bicózni (amint nem kell elé hótoló .. :D ) meg régóta tervezem az úszást../bár azt csak ha jól fogok kinézni, 10 éve nem volt strandon..de elvileg tudok úszni..:D/ és nem a nyelvemnek fogok eleget tenni. Ma még nem kajáltam, picit később eszek egy kis salit bármilyen féle-fajta szendvics helyett! :)

Köszönöm mindenkinek!

2018. febr. 24. 17:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem kajáltál ma még? Egyél rendszeresen normális kaját, különben soha az életben nem fogsz lefogyni.
2018. febr. 24. 18:57
 14/24 A kérdező kommentje:
mert nem szeretnék, vagyis dehogynem szeretnék..csak bele gondolok eddigi évek alatt mennyi kalóriát ehettem össze...és hánynom kell
2018. febr. 24. 19:01
 15/24 A kérdező kommentje:
de egy sima üres kávét ittam (1deci) meg a fuzeteat is az kb 2 deci volt
2018. febr. 24. 19:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mintha már említettük volna, hogy ne koplalj... Ez nem így működik, hogy sokáig sokat ettél, így most szinte semmivel ellensúlyozod. A testednek MOST is kellenek tápanyagok, tönkremész, ha nem eszel.
2018. febr. 24. 19:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, leírtam már többször, hogy ne koplalj. Mindenki leírta. Leírtam miért ne koplalj, normálisan kell táplálkozni. Ha te ezek után sem vagy hajlandó normálisan, egészségesen táplálkozni, akkor az már a te bajod, maradj kövér nyugodtan. Egyet mondhatod: ezzel a hozzáállással és koplalással semmit nem fogsz fogyni, sőt...lehet kövérebb leszek mint valaha. Ezek után már a te bajod.
2018. febr. 25. 00:02
 18/24 anonim ***** válasza:

hát valamit nagyon elszámolsz vagy becsapod magad, 100 kg fölött vagy, amikor még nem voltam beteg és napi 2000-3000 kalóriákat ettem akkor is csak 60-70 kg között mozogtam..

<1000 kcal alatt eszem általában de én 170cm/45 kg vagyok, én sem tudom huzamosabb ideig tartani, heti egyszer-kéthetente bezabálok mert elgyengülök, ilyenkor 5000+ kalóriát is megeszem. Aki azt állítja, hogy évek óta 200 kcalt eszik az hazudik, már rég halott lenne.

Két darab rántotthús pedig már önmagában lehet simán 1000 kcal fölött...

2018. febr. 25. 17:16
 19/24 anonim ***** válasza:
húsleves tészta nélkül hol hízlal szerinted?
2018. febr. 26. 11:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon szexi lehetsz. Írj!
2018. febr. 26. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!