Csak is önuralom segithet a cukor fuggosegben?
Írtad a másféle cukrokat. Próbáltad már, hogy akkor mi van, ha azokat eszed? Semmi nem lesz jobb?
Én édességiműádó vagyok, a cukor inkább taszít, úgyhogy én cukormentes édességekkel jól elvagyok, de neked inkább a természetes cukrokat ajánlom (pl. gyümölcs). Nem tuti, hogy mindig megfelelő neked, de ha részben kiváltod a tömény cukrot, az is valami.
A testünknek nem kell a cukorbevitel, úgyhogy nem túl veszélyes az sem, hogy kizárja az ember, leszámítva a lelki dolgokat, mert azért ne bolondulj bele... Én bepróbálkoznék mindennel, gyümölcs, egyéb édes dolgok (nekem egy csomó zöldség is édes, bár ettől még nem tekintem édességnek...), cukormentes édességek... Lehet, hogy mégis jó neked ez utóbbi, csak mondjuk kissé csokifüggő vagy, aki sosem evett még cukormentes csokit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!