750 kcal CSAK MA?

Figyelt kérdés
Ma egyszer ettem.. nem tudok sokszor keveset.. sokszor sokat eszek akkor.. igy legalabb ketszer eszek sokat. De azt számoltam ha napi 500 kcalt ennék se tudnék lefogyni érettségiig :(

2018. febr. 1. 15:30
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:

18/L

121 kg

165 cm

2018. febr. 1. 15:31
 2/32 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen mindegy, mert te nem is akarsz lefogyni.

Ha le akarnál, akkor képes lennél a többszöri kevesebb étkezésre. Így csak tovább fogsz hízni.

Nem a kalóriákat kell számolni ilyen túlsúlynál, hanem normálisan táplálkozni és mozogni egy kicsit. Nem is sportolni, csak napi 1 óra gyors séta... Tizesével szaladnának le a kilók... ha akarnád.

2018. febr. 1. 15:39
 3/32 anonim ***** válasza:
Először is vizsgáltasd ki magad! Akkora a túlsúlyod, hogy az már veszélyes az egészségedre. Ha nincs semmit szervi bajod, akkor át kell alakítani az étkezésedet, mert valami nagyon nincs rendben.
2018. febr. 1. 15:41
 4/32 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon veszélyes a túlsúlyod, én 15 centivel vagyok magasabb, mint te, de ez már nekem is sok (szintén 120 kiló).

Kivizsgáláson voltál már? Nekem pl. a pajzsmirigy miatt is ilyen magas a súlyom.

Egyébként megértelek, nekem se megy a napi ötszöri étkezés. Nem azért, mert ne állnám meg, hogy sokat egyek egyszerre, hanem egyszerűen a "folyamatos" evéstől rosszul leszek estére. Így maradt a napi háromszori, ez van.

Egyébként, ha a napi kétszeri evést meg tudod állni, akkor működhet a dolog. A 750 kalória piszok kevés, 1200 körül gondolkodj, azt azért szépen kettőbe lehet kapni.

Az első pár nap borzasztó lesz, de utána már jóval könnyebb - tapasztalat. Ha véletlenül megszalad velem a ló, mert kívánja a szemem, akkor rendesen rosszul vagyok utána. Ez jó ösztönző, hogy ne ess vissza. :)

Szóval, ha a napi két nagy étkezésben sikerül tartanod, hogy 600 kalóriánál ne nagyon legyen több (ebbe azért sok minden belefér), akkor utána már lehet változtatni, hogy ugyanezt a mennyiséget felezed, és akkor napi négyszerre eszed meg a két nagy adag kaját.

Érettségi még messze van, addig cirka 15 kilótól simán megszabadulhatsz.

De ez nem fog menni koplalással, 500-700 kalóriákkal, ugyanis akkor a szervezeted átáll tartalékoló üzemmódba. És onnantól baromi gyorsan fogsz visszahízni, ha enni kezdesz, plusz tönkrevágod az emésztőrendszered.

2018. febr. 1. 16:11
 5/32 anonim ***** válasza:

Én sem tudok keveset enni, 750 kcal nekem lehetetlenül csöpp étkezés, hacsak nem 1 órával előtte toltam be többet (vagy első étkezés, de jóllakott vagyok, akkor van rá esély, hogy elég ennyi, bár ez is ritka). Na és? Ettől még simán lehet fogyni, főleg a te fölöslegeddel, nekem már nehezebb.

2-szer 750 kcal jónak hangzik, ha bírod ilyen kis kalóriával.

Nem fogsz lefogyni érettségiig, és? Változni azért változhatsz jó irányba.

2018. febr. 1. 16:12
 6/32 anonim ***** válasza:
58%

Most nem bántásból, de hogy bírsz menni meg ilyenek, mikor majdnemhogy széled hosszod egyforma??

Hagyd el a lisztes cukros ételeket, nasikat, mindent, amiben sok a kcal. Egyél zöldséget, fehérjét.

Némi gyümölcs, olajos magvak.

Havi 1x dobd meg a ch-t, az segít a fogyásban.

Egyébként előbb kellett volna gondolkodni, mielőtt bálnává híztál. Mem éttem hogy nem vetted észre, miért nem állítottad meg a bajt..

2018. febr. 1. 16:30
 7/32 anonim válasza:
Érettségi előtt most főleg ne kezj el koplalni, meg 750 kcal-lal azt éred el, hogy mikor végre ételhez jut a szervezeted (írtad is, hogy kevésszer eszel) rádtörhetnek éhségrohamok, és ha az ember éhes ilyenkor simán betol akár 2000-2500 kalóriát is egyszerre és hidd el akkor még ez nem is olyan nagyon durva. Próbáld meg azt, hogy étkezések előtt eszel egy nagy adag zöldséget és az valamennyire eltelít, meg igyál sok vizet. Valamint ügyelj a fehérjefogyasztásra. És természetesen mozogj sokat, a lényeg, hogy ne éhezz, az agyadnak is fognia kell a suliban. :)
2018. febr. 1. 16:32
 8/32 anonim ***** válasza:
49%

#6 Nem veszed észre, milyen undorító ez a hozzáállás?

Inkább becsülendő, hogyha késve is (mit késve, 18 éves, még bőven változhat!), de észrevette magát, és szeretne változtatni.

A tiedhez hasonló kommentek nemhogy segítenek, de ártanak egy önképgondokkal küzdőknek.

2018. febr. 1. 16:42
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudok sokszor keveset.. sokszor sokat eszek akkor"

Ilyen nincs. Tudnál keveset enni, csak nem akarsz.

2018. febr. 1. 16:48
 10/32 anonim ***** válasza:
Ennyi kcal-al nem fogod sokáig bírni, össze fogsz esni. A lehető legrosszabb dolgot csinálod, amit tehetsz.
2018. febr. 1. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!