Ha napi 1-2 etkezest kivaltok feherje turmix-al, az fogyast eredmenyezhet? Melyik markat ajanljatok?
Koszi a tanacsokat es tapasztalatokat!
Nos, ugy dontottem megprobalom, meg is vettem a biotech ultra loss feherje porat, amiben van rost is, azt mondta az elado, hogy ez jobban telit, mint a sima feherje.
Egy adagban 104 kcal van, csokis, megkostoltam, egesz jo ize van.
Persze, en sem gondolom azt, hogy onmagaban ettol fogyni fogok, hanem mondjuk ha estere egy adag etel, ami pl. 300 kcal helyett megiszom ezt, ami csak 100 kcal es napkozben is kevesebbet eszem es melle mozgok is kicsit, akkor fogyhatok.
Persze, lehet, hogy nem igy lesz, meglatjuk.
67-rol 61-62-re szeretnek lemenni, 172 cm vagyok, szoval nem sok a sulytobbletem, viszont ezt sokkal nehezebb leadni, mintha valaki pl. 20-30 kg sulytobblettel kuzd. Arrol nem is beszelve, hogy igy 30 felett nehezebb is mar szerintem a fogyas, hormonalisan is atalakulhattam a szulesek utan, ugy erzem.
Mi a tapasztalatod a reg-enor-ral kapcsolatban?
Egyik ismerosom ajanlotta, hogy neki bevalt, de engem az osszetetele nem gyozott meg... es nala is siman a kevesebb etkezes idezte elo a par kg-os fogyast, nem a szer.
Es en ismerem magam, hogy csak nagyon visszafogott etkezes mellett tudok fogyni, ha kovetnem a reg-enoros etrendet es szalonnat ennek+kolbaszt vacsorara, amit elvileg lehet, hiaba innek melle barmilyen fogyasztoszert, nem tudom elkepzelni, hogy fogynek.
Nem fontos fogyasztanod azt a folyadékot. Ezt a feltaláló is elmondja. Elég za is, ha betartod az étrendet, aminek tulajdonképpen ugyanaz az alapja, mint a ketogén diétának; nem szel szénhidrátot, cukrokat, tejet, tejtermékeke és étolajakat. A bevitt zsírból ketózis során nyered az energiát. Az étolajok kizárása fontos (ezt a ketogén nem említi), mert nem engedi ürülni az epét.
Ha rámész a fb oldalukra (ökonatura-regenor) hetente mazsolázhatsz újabb és újabb sikersztorik között.
Én nem fogyási szándékkal, hanem bizonyos bőrprobléma miatt próbáltam ki, de még így is fogytam legalább 8 kiló, és közben remekül éreztem/érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!