Ha napi 1-2 etkezest kivaltok feherje turmix-al, az fogyast eredmenyezhet? Melyik markat ajanljatok?
Lehet kiváltani, de javaslom inkább csak a vacsorát :)
Biotech Isowhey nekem ízre a sütikrém jött be :)
Köszi, en is pont a biotech-el szemeztem.
Es te fogytal is ezzel a modszerrel vagy izomtomeg noveles miatt fogyasztod a feherjet?
En nem sportolok, nem jarok edzoterembe, otthon tornazom heti par alkalommal, igy is mukodhet? Nyilvan kevesebb kaloriabevitel mellett.
Nem szabad étkezést helyettesiteni!
Utolso valaszoloval egyetertek!
Én ezt pár éve kipróbáltam. A vacsorát váltottam ki vele. Nem működött. Egyrészt számomra baromi rossz mindegyik, akármilyen ízű, akkor is olyan mintha fűrészport innék.
Másrészt iszonyatosan éhes voltam, mintha semmit sem került volna belém. Pedig, amikor normális kaját ettem, normál mennyiségben, akkor nem voltam éhes egyáltalán.
Én csak 2-3 kilót szerettem volna leadni, de nem történt semmi.
Inkább kicsit variáltam az étkezésemen, és edzettem. Így normális, finom kajákat ehettem, és nem kellett éheznem sem.
Fehérjeporok csak táplálékkiegészítők.
Azoknak nagyon hasznos,akik rendszeresen sportolnak,emellett nagy testtömeggel rendelkeznek és alacsony testzsírszázalékkal.Ebben az esetben a test fehérje szükséglete nagy mértékben megemelkedik.
HA ezek közül egyik sem igaz rád,akkor sima táplálékból be tudod vinni a szükséges mennyiségű fehérjét 1,5g-2g/kg ez is csak akkor érvényes,ha komoly testedzést végzel vagy fogyókúrázol.
Igen, eredményezhet, mert az itteniekkel ellentétben csináltam.
2 étkezést kihagyni én is soknak tartok.
Viszont a vacsorát felválthatja és ha nem zabálsz mellé, akkor igen is látszódnia kell, hogy az esti kalória konkrétan nulla.
Mondjuk én ezt ötvöztem a kalóriaszámlálós módszerrel, így azért írom.
Heti stabil egy kiló ment le rólam.
Miért hiszik ennyien, hogy a fehérjepor fogyasztószer?! Csak egy koncentrált tápanyag, amire a többségnek szüksége sincs, mivel az étkezésekből simán beviszi a szükséges fehérjemennyiséget.
Arról se feledkezzünk meg, hogy a kalóriatartalma se nulla, ahogy sokan hiszik, főleg tejjel elkészítve.
Ez NAGYON egyéni. Én éhes lennék tőle, így végülis nem váltana ki semmit. Plusz egyetlen étkezés alatt is tudok rengeteget enni, ha arról van szó.
De mivel nekem jó, fehérjedús étrendem van, nem is lenne célszerű megdobni a fehérjebevitelemet. Az azoknak való, akiknek nem jön össze a megfelelő mennyiség.
El tudom képzelni, hogy valakinek beválik, mert szereti az ilyet és kellemes nasinak minősül a dolog s kivált 3 felesleges csokit, amit helyette enne... De ez nem általános.
Szerintem is sok lenne 2 étkezés így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!