Miért nincs még meg az álomalak?
Figyelt kérdés
Sportolok, rendesen eszek. 166 centi vagyok es 52kilo. Azért ilyen sok mert súlyzóval edzek. Megfelelő mennyiségű fehérjét viszek be, izmos a lábam a karom a hasam..a derekam mégsem olyan szép vékony..annyira elkeserít hogy lattam elobb egy lany t aki az osztalytarsam..tudom hogy nem edz.mindent osszeesszik es gyonyoru alakja van..en megszenvedek es megsem...sirni fogok..mit tegyek?2018. jan. 6. 20:47
1/6 anonim válasza:
Ha nem irtad el a kilót akkor nem értem a kérdést..? Teljesen jo a súlyod!!
2/6 A kérdező kommentje:
2018. jan. 6. 21:09
3/6 anonim válasza:
huha! miért nem rögtön victoria's secret angeleket raktál be és amiatt sirsz?
4/6 A kérdező kommentje:
Mert sokat dolgozok vele. Mindenhol megvan már amit szeretnék, nincs rajtam zsír, de a derekam mégsem olyan..:(
2018. jan. 6. 21:16
5/6 anonim válasza:
Ha alkatilag nem vagy olyan derekú sosem lesz olyan, teljesen mindegy mit csinálsz.
Ahogy egy kampós orr sem lesz pisze, akármennyit púderezik.
6/6 anonim válasza:
A második lány girnyó. A zsírréteggel tudsz játszani, az izommal is, de az adottságaidtól teljesen eltérő alakot nem tudsz elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!