Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nincs még meg az álomalak?

Miért nincs még meg az álomalak?

Figyelt kérdés
Sportolok, rendesen eszek. 166 centi vagyok es 52kilo. Azért ilyen sok mert súlyzóval edzek. Megfelelő mennyiségű fehérjét viszek be, izmos a lábam a karom a hasam..a derekam mégsem olyan szép vékony..annyira elkeserít hogy lattam elobb egy lany t aki az osztalytarsam..tudom hogy nem edz.mindent osszeesszik es gyonyoru alakja van..en megszenvedek es megsem...sirni fogok..mit tegyek?
2018. jan. 6. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem irtad el a kilót akkor nem értem a kérdést..? Teljesen jo a súlyod!!
2018. jan. 6. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen most az alakom(nem en vagyok rajta)..csak izmosabb comb es nagyobb fenek, de a derekem es a csípőn aránya ez...szerintem nem noies a derekam

Ehhez hasonlo meg:

[link]

2018. jan. 6. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
huha! miért nem rögtön victoria's secret angeleket raktál be és amiatt sirsz?
2018. jan. 6. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert sokat dolgozok vele. Mindenhol megvan már amit szeretnék, nincs rajtam zsír, de a derekam mégsem olyan..:(
2018. jan. 6. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha alkatilag nem vagy olyan derekú sosem lesz olyan, teljesen mindegy mit csinálsz.

Ahogy egy kampós orr sem lesz pisze, akármennyit púderezik.

2018. jan. 6. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
A második lány girnyó. A zsírréteggel tudsz játszani, az izommal is, de az adottságaidtól teljesen eltérő alakot nem tudsz elérni.
2018. jan. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!