Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A túró rudi hízlal?

A túró rudi hízlal?

Figyelt kérdés
Ha étkezések közt megeszek 1-et, 1-et. 5-öt naponta mondjuk.
2018. jan. 5. 14:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%

Mintha megennél egy tábla csokit.

Tele van szénhidráttal!

2018. jan. 5. 14:20
 2/20 Miss Endzsi ***** válasza:
Nézd meg mennyi kalória, majd kalkulálj vele, rájössz be fér-e.
2018. jan. 5. 14:21
 3/20 Miss Endzsi ***** válasza:
befér*
 4/20 anonim ***** válasza:
Attól fugg hogy mit eszel mellé. Ha egészséges alacsony kalóriatartalmú dolgokat akkor nem. De ha 5000 kalóriás evédet eszel akkor hizlal
 5/20 A kérdező kommentje:
1 szendvicset például. Sonka, füstölt sajt, főtt tojás, paprika, piros arany, és fűszerek vannak benne. Magvas zsemle, picit megvajazva. Ezt szoktam enni. Alma, banán mellé.
2018. jan. 5. 14:31
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha leszeded a csokit akkor nem.
2018. jan. 5. 15:28
 7/20 anonim ***** válasza:
62%
túl finom ahhoz, hogy érdekeljen
2018. jan. 5. 16:32
 8/20 anonim ***** válasza:

CSAK a kalóriatöbblet hizlal. Napi 20 rudi mellett is fogysz kalóriadeficitben.

Napi 5-nél én már kezelném a rudifüggőségemet... S keresnék még jobb édességet (a rudi összetételét nem vágom, de tele van vízzel, fehérjével, zsírral, nem merő cukor legalább, persze az is van benne s nem a fogyáshoz legelőnyösebb étel, az fix. legalábbis a legtöbbünknek nem az, el tudom képzelni, hogy valaki könnyebben fogy rudikkal, mint nélkülük, van az a függőség).

2018. jan. 5. 17:02
 9/20 anonim ***** válasza:

Neten talált adatok alapján egy rudi 110 kcal, tehát 5 db az 550 kcal, amit egészségtelen ételre pazarolsz. Ezzel könnyedén kalóriapluszba is kerülhetsz, ami hízáshoz vezet. Heti szinten érzékeltetve még jobban látható, ez 3750 kcal, ami úgy 0,5 testzsírt jelent, ha a normál kalóriaigényeden felül eszed.

Szóval igen, ilyen nassolásokkal könnyedén pufi lehetsz, ha pedig nem, akkor kevesebbet ehetsz az egészséges, tápanyagdús ételektől, ami ún. minőségi éhezéshez vezethet.

2018. jan. 5. 18:54
 10/20 A kérdező kommentje:
100 kiló vagyok
2018. jan. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!