Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » El kell kezdenem fogyni....

El kell kezdenem fogyni. Miket főzzek?

Figyelt kérdés
Szóval a külsőm miatt régóta szerettem volna fogyni, de mindig feladtam. Rengeteg édességet és csokit eszek, este bármikor túleszem magam. És hát túlsúlyom van de mostmár egészségügyi okok miatt kell fogynom most. Főtt ételekre adjatok valami tippet ami alacsony kalóriatartalmú, ebédre vagy vacsira belepasszolna egy 1000-1200 kcal-os étrendbe. Reggelire meg vacsira inkább túrót, tojást, gyümölcsöt fogok enni de ebédre szeretnék főtt ételt enni. És szerintem magamnak kellesz megfőznöm mert itthon megy a pörkölt meg stb. hasonló kaliberű kaják amik tocsognak a zsírban és tele vannak tésztával. Tippeket szívesen fogadok hogy miket tudok főzni. És ha reggelire vagy vacsira is van különlegesebb ötletetek akkor azt is elfogadom :)
2017. dec. 24. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Grillezett csirke bőr nélkül, grillezett hal, barna rizzsel, párolt zöldséggel, vagy salátával

sütőben sült krumpli zsírszegény fokhagymás-joghurtos mártogatóssal.

De a nosalty oldalán be tudod állítani hogy hány kalóriát akarsz megenni egy étkezésre, és olyan recepteket dob ki.

2017. dec. 24. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Azt fözzed amit eddig föztél, és azt egyed amit eddig ettel.

DE ne egyél 4 étkezés között SEMMIT!

Vagy is egyél normál reggelit. Zsemle, kakaoscsiga stb...

Ebédre normál ebéd ez is lehet akár töltött káposzta de 2 gomboc legyen elég és egy vékony kenyér hozzá...

Joghurt vagy egy szelet süti délutánra legyen elég.

Ès este 1-2 kisebb szelet kenyér akármivel.

Vagy is nem kell mást enned, csak ne egyél 2000kalóriánál többet.

2017. dec. 24. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:

ilyen hülyesget ne írj mar neki, h kakaóscsigat egyen :))

ebedre csirket egyél egy marék rizzsel. vagy salatat.párolt zöldseg de ehetsz halat is.én mondjuk 3 het alatt fogytam 15 kg.reggelre kávé. ebed salata, vacsira issaláta. vagy ebed csirke zöldseggel, vacsi is ugyanez.plusz egy zsiregetö amitöl éhes sem voltam.

januarban kezdem megint.

2017. dec. 24. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
2es, két töltött káposzta ebédre? Kenyérrel? Én a legzabálósabb időszakomban se tudtam ennyit enni, főleg nem úgy ha reggeliztem is, ráadásul péksüteményt.
2017. dec. 24. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon kövérnek kell lenni, vagy nagyon sokat kell sportolni, hogy 2000 kalóriával fogyjon...

Egyél sok zöldséget, főzz rántás, krumpli és tészta nélküli zöldséglevest vagy húslevest sovány húsból v. csontból.

Egyél sok zöldséget, vagy akár főzeléket, de ne rántva, hanem natúr joghurttal s egy kanál liszttel habarva (pl. 1 kg zöldbabhoz).

Sok nyers saláta, öntetnek csak citrom v. borecet/balzsamecet, és max. 1 kanál olivaolaj, + fűszerek.

Halak, csirke (comb is jó, csak a bőrt húzd le), sovány marhahús, tojás, kevés sovány sajt.

Kevés gyümölcs.

Kevés barna rizs, bulgur, hajdina, köles.

Főzzél bármit, amit eddig, de max. 1 kanál kókuszzsírt használj a főzéshez, és ezeket az alapanyagokat hozzá.

Én így főzök töltött káposztát pl, sovány darált marha, fél kiló húshoz 10 dkg barna rizs, savanyúkáposzta. Nem rántom be, zsírt/olajat nem használok hozzá.

Szintén gulyáslevest, marhacomb, mindenféle zöldség, kivéve krumpli, tészta nélkül főzöm. A húsz szárazon pirítom meg az elején.

Minden evést vagy egy nagy salátával, vagy egy nagy tányér zöldséglevessel kezdek. Ezek finomak. Próbálok minden nap kb. egy kiló zöldséget megenni, felét nyersen.

50 kilót fogytam.

2017. dec. 24. 16:30
 6/6 A kérdező kommentje:
WOW 50 kg 😱 szép teljesítmény. Gratulálok. Köszi a tippeket amúgy nem kell mondani látom hogy a kettes hülyeségeket írt. :D
2017. dec. 24. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!