Most hízni fogok? 🙄😅
Eddig 800-1000kcal-al fogytam ke 52.7 kg-ra 58.5 kg-rol.
(3 honap alatt)
Ma ezt ettem:
Reggeli:Egy adag jegsalata 2 evokanal ezersziget ontettel,2 szelet pannonia light sajttal,1 szelet parprikas pulykamell sonkaval, es egy edesitoszeres tejeskaveval (139 kcal)
Delelott megettem 3 db diabetikus napolyit( 160 kcal)
Ebed:3 frosta halrudacska olaj nelkul tesiben sutve,es egy fel fej brokkolival (205 kcal)
Vacsora:3 dab frosta halrudacska,egy adag jegsalata,5 db mini szarvasi mozzarella,1 evokanal ezersziget ontet
(218 kcal)
Nasi:1.3 dl mezes zold tea (60 kcal)
250 ml cappucino (66 kcal)
Mezeskalacs sutes kozbem 3 db kakaos truffel becsuszott :(
(156 kcal)
Ma 30 percet eliptikus trenereztem,egy 30 percet Norbi Dagi treninget vegig csinaltam.Nem tudjatok,hogy kb.a trening hany kcal?
Es 5 percet folyamatosam feluleseztem,es 5 percet folyamatosan gugoltam.
A nasit leszamitva a mai erted jo volt?
(A makroim rendben vannak)
Emiatt fogok hizni ?
Muszaly meg minimum 1-2 kg-t fogynom,mert rengetegszer beszolnak a sulyom miatt,es jobb lenne fittebbnek lenni.
161 cm magas vagyok
(A helyesirasi hibak miatt elnezet kerek,telefonrol iratam)
Elore koszonom a segitsegeket :)
Nem túlzás ez a sok koffein egy napra?
Mintha anélkül nem működnél, már csak az étrendedből kiindulva is.
Amúgy hidd el az 1-2kg-ot észre sem fogják venni, azok akik beszólnak.. és még 48 kilósan is beszólogatnak majd.
Fittebb akarsz lenni?
Edzés
Emellett még többet is ehetsz és nem kell majd aggódnod a 156kcal-ás 3db truffel miatt.
A kave es a cappucino koffein mentes :)
A teat meg nem erosen iszom.
Akik beszolnak azok meg 45-48 kg-ak.
Ugy ered,hogy 48 kg-nal kevesebb nek kene lenni?
Amugy rengegem beszoltk mar szoval nem veluk van a baj,hanem velem.
Én nem innám a helyedben, de ha szimplán ízlik, akkor nyugodtan. (+265 kcal)
Úgy értem, hogy nem kell mások véleményére adnod.
Aki normálisan táplálkozik és edz, 55-58 kg-al is jobban néz ki, mint egy 45kg-os. Mivel nem mindegy, hogy mi adja a plusz kilókat.
Ha egy átlagos ember fogy 2 kilót, azt nem fogják észrevenni. Ugyanúgy cikizni fognak(amúgy is hány éves vagy? Elhiszed, hogy a súlyod a problémájuk? Szerinted abba fogják hagyni?
Ne legyél naiv.. direkt cikiznek, lehetsz 30 kilós is.. akkor is cikizni fognak.
Állj ki magadért és ne törődj velük. Magad miatt akarj változtatni és tedd azt egészségesen.
Illetve"Amugy rengegem beszoltk mar szoval nem veluk van a baj,hanem velem."
Normális ember ilyenekért nem szól be és példának okáért.. anno egész birodalmak hitték azt, hogy a föld lapos.. és aki mást mert állítani, azt megégették.
Nem minden igaz attól, hogy pár ember azt mondja.
6 db halrudacskávak kizárt, hogy a makrók rendben vannak.
A Norbi duci tréning 100+ kilós embereknek van kitalálva. Mozogj és egyél normálisan. A kb 1000 kalóriának majd` a fele "becsúszott" nápolyi, csoki, kapucsínó, méz.
Miert ne lenne rendbe a makro?
Kcal bazist hasznalok,olaj nelkul sutottem ki,a tokehal csupa feherje,maximum a tesztaban van szenhidrat.
A duci tereninhet azert csinaltam mert unatkoztam,es az is aerob jellegu sport.
Az egesz napi nasi az meg osszesen 310 kcal volt, vagy kesevebb,mert minent felfele kerekitve szamolok.
Azert koszi neked is a valaszod :)
Vegul szerencsere nem hiztam, de meg valaszok johetnek,mert tanacsokat szivesen elfogadok,egyebkent kellemes karacsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!