Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Eletmodvaltas, de hogyan?

Eletmodvaltas, de hogyan?

Figyelt kérdés

Februar ota fogyokurazom es lenyeges kg-tol meg is szabadultam. Az utobbi idoben (masfel honap) kb 1400 kaloriat vittem be a szervezetembe es igy ertem el az 52kgt, amihez 174cm parosul. Viszont most mar meg szeretnek allni, es szinten tartani, kvazi eletmodot valtani teljesen. Viszont fogalmam sincs, hogy kezdhetnem el ezt a folyamatot. Meddig emelhetem a kaloriabevitelt, hogy nagyobb testmozgas nelkul is meg tudjam tartani ezt a sulyt?(igen tudom nagyon fontos a sport de jelenleg se erom se idom a mozgasra, idovel valtozni fog ez tuti!!!!) hogy nehne ki szamomra egy egeszseges mindennapi sulytarto etrend? Mikor mibol mennyit kene bevinnem? Illetve milyen tempoban emelhetem a kaloriat es meddig? Kerlek ssgitsetek!!!

18/L

2017. nov. 24. 22:06
 1/1 gago77 ***** válasza:

"tudom nagyon fontos a sport de jelenleg se erom se idom a mozgasra"

18 evesen ugyan hova megy el az idod, h nincs napi fel orad mozogni??? Arrol ne is beszeljunk, h hol van az erod??? 52 Kg 174 centihez... szerintem meg tul cingar is vagy Kiscica! Viszont ha ide csak kemeny fogyokura aran jutottal el, akkor innen ez mar csak 'rosszabb' lesz, ahogy mennek az evek! Ha meg akarod tartani ezt a sulyt, egesz eletedben kaloriakat kell majd szamolnod es napi MINIMUM fel orat sportolnod! Azert ne keseredj el, mikor mar gond nelkul fog ez menni akkor: eletmodot valtoztattal.

Udv es sok sikert!

(Gabor 40)

2017. nov. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!