Nem rég kezdtem bele a kaloriaszámlálásba, és nem nagyon tudom még, hogy miket ehetnék, ami változatos plusz laktat. Receptes oldalakat (vagy barmilyen mas javaslatot) tudnátok mondani esetleg?
Sok mindent meg lehet szokni. Bizonyára nem lenne nehéz csökkentened a szénhidrátbeviteledet, de bizonyára beleszaladsz az egyéni korlátaidba egy ponton. Én tizedére csökkentettem le, mert nekem ez fekszik, de évekbe telt s néha kilengek, mert nem akarom folyamatosan kerülni a zöldségeket... Csak mert akadályozzák a fogyásomat, még szeretem őket s kellenek :) De a kezdeti erős szénhidrátcsökkentés után még sok zöldség fért az étrendembe, csak a liszt, cukor, száraz hüvelyesek estek ki, nekem nagyon kellemes volt a váltás. Tudom, hogy nem mindenki ilyen, de egy próbát megér, lehet, hogy sokkal jobban érzed magad egy más étrenden. A helyedben kihagynám azokat az ételeket, amiket nem érzek nagyon fontosnak, de túl kalóriadúsak a laktató hatásukhoz képest vagy kevéssé tápanyagszegények, esetleg egészségtelenek vagy efféle. Bizonyára tudsz javítani az életmódodon, ez szinte mindenkire ráfér.
S ami fontos, azt is lehet kisebb mennyiségben fogyasztani. Sok ételem van, amit erősen lecsökkentettem, de rendszeresen eszem és teljesen jó így.
Nagyon jól esik, hogy írtatok, köszönöm szépen! :)
Tök nagy segítség, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!