Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem tudok ellenállni az...

Nem tudok ellenállni az almának. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rengeteg almàt eszem és nem tudok vele leállni pedig tudom, hogy nem jó.

A mai kajám:

R:2 tojás olaj nélkül sütve, egy negyed szelet teljes kiőrlésű kenyérrel.

T: Egy alma

E: Szezámmagos csirkemell egy kevés krumplival és céklával

U: 2 alma

V: Házi túrókrém (100 g félzsíros túró, 70 gramm natúr jughurt és 2 tk. méz összeturmixolva)+1 alma

Ez összesen az almák nélkül 1200 kcal, az almával 1650.

Ma táncoltam 2 órát,sétáltam 1-et plusz egy fel órát súlyzóztam.

Az alma teljesen tönkre teszi a diétát de nem tudok róla lemondani vagy ellenállni neki.

18/L

168 cm és 53 kg vagyok.

2017. nov. 17. 21:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
sürgősen alma-elvonókúrára kell menned.
2017. nov. 17. 21:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Először is hova vagyis miből diétázol? Másodszor pedig inkább egészséges nasid legyen mint egészségtelen, inkább alma legyen a bűnözős kajád mint valami édesség. Azért remélem hogy ez a kérdés kamu
2017. nov. 17. 21:49
 3/14 A kérdező kommentje:

Hát súlt igyekszem tartani, és így mar nem térek vissza a fogyás előtti egeszségtelen étkezésre.

És sajnos nem kamu, eszméletlen mennyiségű almát eszem :(

2017. nov. 17. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a szervezeted igényli, tudja, hogy mire van szükséged, higgy neki. Hiányol valamilyen vitamint a tested, amiből viszont az almában sok van. A szervezeted mindig érzi. Nekem pl volt olyan, hogy éreztem, hogy kéne bab, de nem csak kívántam, hanem tudtam is, hogy a szervezetem azt igényli. Valakinek meg mandulával hallottam ilyen sztorit, hogy egyszercsak nagyon megkívánta, vett belőle egy csomóval, és utána sokkal jobban érezte magát. Szóval, a szervezeted, amit kíván, annak valamelyik tápanyaga jót tud tenni neki. De amúgy igen, kell a mérték mindenből, mert ha túl sokat eszel, akkor meg elronthatod a gyomrod, mert nagyon megterheli a szervezetet. Ha anyagilag meg tudod oldani, szerintem csináld nyugodtan, hogy almát eszel, vagy esetleg vannak a multivitaminos üdítők is, azok is fel tudnak tölteni, lehet akkor kevesebb almát ennél, ha ez téged nagyon zavar, meg vannak ilyen szopogatós cukorkák is, amiben szintén van vitamin, de amúgy ilyen desszerteket csokit-cukrot ne közvetlenül gyümi után egyél, és szerintem lehetőleg ne is előtte. Mert az a kombó szerintem úgy nem annyira tesz jót a fogaknak, egy óra kell asszem, amíg regenerálódik, visszaáll a szájnak a ph-értéke; de lehet , hogy csak fél, ezt viszont tudom, hogy étkezés után várni kell fél órát, mielőtt fogat mosnánk. Meg előtte is célszerű várni fél órát. De egyébként evés előtt fél órával érdekes ötlet fogat mosni, de mehet.

Na jó, most néztem meg a kérdésed kifejtését, ebben én nem vagyok jártas, de azért hátha hasznos lehet, amit írtam.

2017. nov. 17. 21:58
 5/14 anonim ***** válasza:

168/53-ból ne akarjál már fogyni... Ez inkább kevés mint sok.

Az almával meg nincs baj, sokkal jobb mintha csokit, vagy péksütit akarnál egész nap enni. Meg szerintem is van benne valami ami hiányzik a szervezetednek.

Más gyümölcsöt nem is eszel?

2017. nov. 17. 22:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát mást nem kívánok egyáltalán. Egyedül az almát. Nagyon ritkan eszem mást is, pl banán, szőlő, körte de ezt havonta egyszer
2017. nov. 17. 22:39
 7/14 anonim ***** válasza:

És a kezed magától mozog és betömi a szádba az almát, a szád meg magától elkezdi megrágni és lenyelni?

AKARATERŐ. Ha nem akarsz több almát enni, akkor nem eszel több almát. Ennyi a titok.

2017. nov. 17. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Súlytartáshoz ez egyáltalán nem sok.
2017. nov. 18. 09:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom megettem simán ennyi almát néha többet is. Ez kb 2 éven át így ment a diétámnak nem tett jót. Aztán egyszer csak megutáltam az almát és azóta kb 3 havonta 1-et. Amikor a számba veszem olyan cukros íze van,mintha az egészet beforgatták volna egy cukorszirupba és számat is full cukrosnak érzem miután megeszem,egyszerűen ki nem állhatom most már,ahogy megeszem azonnal fogat akarok mosni meg szájvizezni a szám. Ez komoly! talán veled is ez lesz.
2017. nov. 18. 12:26
 10/14 anonim ***** válasza:

5 alma hú de sok..

ez pont jó igy

2017. nov. 19. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!