Szerintetek ebben mennyi kalória lehetett?
Figyelt kérdés
Vasárnapi ebédünket most fogyasztottam el és nagyjából tippelek egy számot, de lehet rosszul,szóval szerintetek mennyi lehet benne:
1 tál csirkehúsleves,répával,hússal, tészta nélkül kb 200 kcalnak szamoltam
Masodiknak: 50 g teljeskiorulesu nokedli
Es hat elfejtettem sajnos lemerni h hany gramm paprikás csirke ( v csirkepaprikás ki hogy hívja) de 4 darab kisebb csirkehúst ettem szafttal ami kb 120-130 gramm kore tippelnek... elvileg maga a tejfolos resz is kicsit kevesbe szenhidratdusan keszult mint az atlag... erre úgy 400-500 kalóriát számolnék
Szerintetek ez egy normális,egészsés ebéd így amúgy? Belefér a diétába,nem? :)
2017. nov. 12. 12:27
1/1 anonim válasza:
Szam azerint belefer de konnyu vacsi legyen es ne surun egyel iLyet gondolok arra h mindennap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!