Nagyon rosszakat ettem ma? Hány kcal lehetett?
Figyelt kérdés
Ma délután keltem fel ezért 5kor sikerült "reggelizni" ami szendvics volt tk zsömle benne vaj,mozarella sajt, saláta,paradicsom és egy kakaóscsiga aztán 7körül megettem pár szem szőlőt és most este ettem salátát amibe volt uborka,paradicsom,paprika,kukorica sajt és ettem hozzá 2szelet kockakenyeret aztán 1db csokis moments nápolyit meg csokidarabos győri édes kekszet és egy körtét..2017. máj. 12. 23:50
1/3 anonim válasza:
Olyan 1600-1900 körül lehetett első tippre, de persze nagyban függ a konkrét mennyiségtől. A mozzarellában eleve elég sok a kcal, a győri édesből meg nem tudni mennyit ettél. Egy teljes zacskó vagy az a kis kiszerelésű jó reggelt vagy mi a neve?
Nem vészes bár az sem mindegy, hogy a fogyás az elsődleges szempont, vagy az egészséges életmód. Illetve az sem mindegy mihez képest vittél be ennyit.
2/3 anonim válasza:
Ettél volna még 1-2 szelet kenyeret inkább, vagy húst, a nápolyi meg a keksz helyett. Nem értem, arra miért volt szükség, ha már ettél egy kakaós csigát... (És mindezt kevesebb mint 7 óra alatt...)
3/3 anonim válasza:
Kenyér az pont nem hiányzott neki különösebben, inkább valami fehérje, az elég kevésnek tűnik.
A bolti cukros kekszeket kevesen tudják jónak tekinteni, okkal, a zöldség kvázi mindenkinek jó, sajt rendben, cukor nem, a kenyér megosztó, energiának felőlem eheted, de ne hanyagold el a fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!