Hányt kcalt egyek?
Figyelt kérdés
Szóval fél évvel ezelőtt lefogytam 16 kilót 1200 kcallal és napi 2 óra otthoni tornával. Meg 2 órát sétáltam mellette szóval el is égettem amiket egy nap ettem. Viszont emeltem a kcalon csak 100-zal aztán 200-zal és hízni kezdtem...gondolom ez koplalás volt akkor. Hullik is még a hajam. Aztán 72 kg-ra lefogytam ugye de most visszahíztam 80-ra olyan 1 hónap alatt. Ezt szeretném leadni viszont egészségesen hogy ne hízzak vissza. Középiskolás 17 éves lányka vagyok, sportolni nincs energiám, megmondom az őszinte igazságot, nem a kifogást keresem, de nincs erőm mikor 5-kor érek majd haza sötétbe szóval azt nem fogok most. Csak nem tudom jó ötlet-e így 1200 kcalt enni nehogy hízzak majd később ha lefogytam. Jó azért fél óra séta az benne van minden nap de azon kívül nincs mozgás, csak annyi ez a fél óra hogy negyed óra alatt elmegyek a suliba meg hazajövök. Egyébként nem hiszem hogy zsírba híztam 8 kilót, csak lett egy pici úszógumim szóval sztem hamar lemegy mozgás nélkül is meg nagy a súlyom, 166 cm vagyok és kb 80 kg. Mennyi kcalt egyek akkor ha ez a minimális mozgás lesz? Inkább lefogyok most lassabban de biztosan minthogy megint lefogyjak és visszahízzak. Jó a hízásomról én tehetek mert az utóbbi hetekben megettem napi 3000 kcalt legalább. De jó volt, most van is kedvem fogyni. Szerintetek mennyit egyek? Minden oldal mást ír.2017. nov. 4. 14:31
1/3 anonim válasza:
2500at ha tartod a súlyt, ha fogyni akarsz egyél 1600 kcalt.
És egy egy nap ehetsz 3000 is akár.
(Nem olvastam el a többit, túl hosszú bocsi)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem első körben ne az összmennyiséget próbáld csökkenteni, hanem a cukrot és a finomított szénhidrátot, és egyél több nyers zöldséget és rostot. Az gyanús, hogy napi 1300-1400 kalóriával már híztál, ha közben gyalogolsz is minden nap, lehet, hogy valami nem oké.
3/3 anonim válasza:
Itt is mindenki mást fog írni... Olyantól kérdezd meg (de csak egy valakitől), aki hozzáértő, és akiben megbízol, és aztán senki mástól ne érdeklődj tovább, hanem úgy csináld, ahogy ő mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!