Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek 12 óra álló...

Szerintetek 12 óra álló munkával plusz hány kcalt égetek el?

Figyelt kérdés

Alapjárat kalóriaégetésem 1800 körül van. 80 kiló voltam (170cm), most vagyok 70 kg. Eddig

Ennyi munka után már a fájós lábammal nincs erőm sportolni.

12 óra állás, amiben összeadva kb 1 óra ülés van, azaz 11 óra állással hány kalóriát égetek?

2017. júl. 22. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Ezt nem tudom, de a párom tapasztalatai alapján (akinek a súlya bámulatosan követi a kalóriaegyenlegének a változását mindkét irányban) a 8 órás könnyű fizikai munkája némi bicajozással (napi 16 km, de ha ez kiesik, néha akkor is beiktat egy keveset) egypárszáz kcal plusz. Amint szabadságon van, lassan elkezd hízni az ennek megfelelő tempóban, kb. pont ugyanannyi evés mellett. Áll és szerel.

Az állandó fizikai aktivitást optimalizálja a test, nem igényel olyan sokat, az állás pedig elég gyenge mozgás. Rém fárasztó lehet, de túl kevés kalóriát éget.

De ezt csak kitapasztalni tudod pontosabban.

2017. júl. 23. 00:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. júl. 23. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Elsőnek igazat adok, mert ez így van. Én is dolgoztam álló munkát 12 órába, de nálunk lehetett ülni is tehát nem volt megtiltva. Aztán amikor cégen belül átraktak karbantartónak mert eredetileg annak jelentkeztem, akkor mozgó munkám lett és iszonyat sokat járkáltam, a lábam kevésbé fájt és többet ültem, de iszonyatosan megindult a fogyásom 3 hónap alatt szinte 6 kilót dobtam le. Akkor szereztem egy lépésszámlálót és igen csak azt vettem észre hogy napi 10-11 kilométereket legyalogoltam szinte csak néztem.
2017. júl. 23. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!