Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyókúrás étrend 500kcal,3...

Fogyókúrás étrend 500kcal,3 hét 15kg. Egészséges?

Figyelt kérdés
A kérdéssel kapcsolatban, igen az 500kcal az nagyon kevés tudom, de nekem erre lenne szükségem. 15 éves vagyok, fiú. Jelenleg 90kg vagyok és 168-170cm. 15kg-ot szeretnék fogyni 3 hét alatt. Az egészséges fogyás 1kg/hét. (ahogy én informálódtam) Nyilván tudom, hogy ez egészséges keretek közt nem megy 3 hét alatt, de megszeretném próbálni a módszerrel. Az étrend mellett Intervallum edzést is beépítenék, (fociedzésre továbbra is eljárnék) és futnék 1 héten 3x minimum 8-10km-t. Mióta felszedtem ennyit nem jó a közérzetem. Kérlek írjatok nekem ha nem is 500kcal-ás akkor 500-700kcal-os étrendet. Köszönöm előre is:)

2017. szept. 23. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon gyorsan verd ki a fejedbol mert amint leallsz 2x ekkora leszel kezdj el sportolni heti 4xer 2000kcal es semmi gyors ch max 1 ev es meg lesz az eredmeny es meg egeszseges is maradsz... Ha ragaszkodsz a hulyesegedhez garantalom h evekig szenvedni fogsz a jojo efektussal
2017. szept. 23. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

3hét? Az mozgással se lesz feleannyi fogyás sem, de legalább egy része izomból megy. S ne hidd, hogy 500 kcallal te majd ilyen aktív leszel.

Azt írod, tudod, hogy nem egésdzséges, de kérdezed, egészséges-e... Nos, nem az.

Edzéssel nem fogod bírni és amúgysem kell 3 hét alatt lefogynod. Fura gondolatok vannak a fejedben.

Étrend? 5 tojásos rántotta, zöldséggel, mindennap. Minek elbonyolítani? Nem kiegyensúlyozott, nem egészséges (bár nem a legrosszabb), de az a hajó már rég elment, ha a fentit akarod csinálni.

Inkább legyen 1500 kcal jó étrenden, az is elég kemény mozgással s ilyen súllyal.

2017. szept. 23. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Mi az, hogy neked erre lenne szükséged? Már mért lenne? 3 hét múlva randevúzol álmaid nőjével? Nem lehet és nem szabad 15 kilót fogyni 3 hét alatt! Minek kergetsz irreális vágyakat? 500 kcal kórházi fogyás olyanoknak, akik kétszer annyi súlyúak, mint te. Kenyér, fehérlisztes áru, édesség kerülése, sovány hús, tejtermék, napi 5-ször zöldség ill. gyümölcs.
2017. szept. 23. 18:12
 4/8 Andizsuzsi ***** válasza:
77%
Napi 500 kalóriával 80 métert sem fogsz futni, nem 8000-t. Abba belegondoltál, hogy ha sikerül véletlenül hogy fogsz kinézni?
2017. szept. 23. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
25%

Mégis hogy élhet ennyi buta ember????

Realitás nulla :D

2017. szept. 23. 19:21
 6/8 A kérdező kommentje:

#1. válaszoló: Köszi így rá 1 napra beláttam, hogy tényleg iszonyat hülyeség jobban átgondolva az egész. A jojo effektusról

még nem hallottam de ha társítva van a szenvedés szó vele arra következtetek, hogy nem jelenthet jót. :D Egyébként nem

szeretnék 1 évig húzodó témát kialakítani, sportolok egyébként rendszeresen heti 2x edzésre járok (+suliban ugye testnevelés)

#2. válaszoló: Belátom igen jobban átgondolva igazatok van. Nem vagyok otthon annyira a témában még, viszont nagyon is érdekel.

1500kcal étrend? Egyébként a 3 hetet csak felvetettem, érdekelt más véleménye milyen szinten irreális a dolog.

#3. válaszoló: A Napi ötszöri zöldség fogyasztása milyen mennyiségben illetve időközönként történjen?

#4. válaszoló (Andizsuzsi): Az is közrejátszik, hogy igencsak keveset eszek mostanában, de nem érzem magam gyengének volt,

hogy például 500-600kcal körül ehettem egy nap, talán annyi sem és sikerült teljesíteni az adott távot.

#5. válaszoló: Oké teljesen irreális a dolog, más módszerhez folyamodom de 1 hónap múlva leírom, hogy mi jött össze, és

mi az ami pedig nem.

Sportolni mindenképpen fogok sokkal-sokkal többet az biztos, az 500kcal-os felvetéseket ami belegondolva tényleg rossz ötlet,

hagyom a francba..

2017. szept. 24. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Zöldség, gyümölcs lehet minden étkezéshez, tehát naponta 5-ször is, összesen 50-60 deka.
2017. szept. 24. 17:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként 80kg vagyok most, egy teljesen értelmes, egészséges 1500kcal-os étrenddel, csak mozgok és eddzek mellé mint az állat.:)
2018. jan. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!