Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Chia mag? Átok vagy áldás?

Chia mag? Átok vagy áldás?

Figyelt kérdés

Szóval interneten olvastam róla minden szépet. Viszont kalóriabázison megnéztem, és máris nem tűnt olyan jónak.

Ti eszitek?

Tudom hogy a kalóriadeficit számít csak, de szeretném azt a tartományt okosan kitöltenei. Szóval az ilyen jellegű válaszadók kíméljenek

2017. aug. 3. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne átok? Szép és poénos, kipróbáltam, de semmi különösebb értelmét nem látom (amit kell, beviszem olcsóbb, normálabb dolgokból), így én nem eszem.

Chia-magból nem tudom, ki eszik annyit, hogy bármit is számítson a kalóriabevitelben... S az ember azt pakol bele a kalóriakeretébe, amit akar, ha elég fontos neki, kivéve, ha az olyan, amiből csak rengeteget képes enni, de a chia-mag nem ilyen, azt hiszem. Sosem láttam receptet, ami 10 dkg-ot igényelt belőle vagy efféle.

2017. aug. 4. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Átok semmiképpen. Miért is lenne?

Nem mondom,hogy jobb mint pl a lenmag de rosszabb sem.

2017. aug. 4. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:
ALDAS. Nagyon egeszseges nyugodtan edd
2017. aug. 4. 11:15
 4/4 anonim válasza:
58%
CIGÁNYÁTOK
2017. aug. 6. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!