Csökkentsem most a kalóriabevitelem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A héten nyarltunk, és kb 3 nap egészségtelen kajákat ettem (pizza, fornetti, süti).
A kalóriabevitelt azt betartottam, 1200-1300 kcal-t ettem, úgy mint máskor.
Szerintetek most csökkentsem pár napot a kalóriabevitelem,így h ilyen ételeket ettem? Pl: 1000 kcal-ra?
Köszönöm a válaszokat!
172/67kg lány
2017. júl. 22. 10:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges. Csak egyél egészséges dolgokat, hogy kiürüljenek a salakanyagok.
2/2 anonim válasza:
Dehogy kezdj koplalásba, ez hogyan jutott eszedbe? Jobb lett volna, ha inkább a nyaraláskor többet ettél volna, hogy a rosszabb ételek ellenére bevidd, amit kell.
Az egészség egy dolog, az esetleges fehérjeszegény étrend miatti izomvesztés is, de a fogyást tekintve prímán ettél nyaraláskor (kivéve, ha enyhén koplaltál, de 3 napig az is beleférhet). Akármit eszel, az energiaegyensúly alapján fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!