Hány gramm egy átlagos paprika/paradicsom/hagyma?
Tessék, válogass:
Ami raktáron van, azt akár már másnap kiszállítják. Vagy mérsz mindent, és normálisan csinálod a kalóriaszámlálást, vagy cseszheted. Én a grammos mérlegemet kb. 3-4ezerért vettem, és nagyban hozzájárult a 20+ kg-os fogyásomhoz.
M;rd le a neked átlagosat, s az ad egy közelítő értéket, annyi.
Óriási különbségek vannak, főleg paradicsomnál, abból van pirinyó és félkilós is. De ha mindig közel egyformákat veszel, számolhatsz azzal, nekem olyan 10-20 dkg egy átlagos paradicsom. De még fogyáskor sem számottevő kalóriamennyiség, így ma már én is csak tippelem a nyers zöldségeimet, semmi nem lenne jobb a pontos méréssel, csak belebolondulnék.
De mondjuk a zsírral vagy a mogyoróval már sokat lehet tévedni, ha 1-2 dekára sem tudod pontosan...
"Már nem a fogyás, hanem a szintentartas lenne a cél :)"
Akkor viszont a paprika, paradicsom, hagyma mérete tök lényegtelen. Nem tudsz belőlük annyit megenni, amitől hízásnak indulnál. :)
100g paprika tartalmaz 20 kalóriát. Most direkt kivettem 3 darab látszólag egyformát a hűtőből, és lemértem. 97, 116, és 120 grammosak.
Én még mindig fogyás miatt számolgatok, és jegyzem fel az elfogyasztott ételeket, de azt megfogadtam, hogy ha elérem a kívánt súlyt, utána is méricskélni, számolgatni fogok. Ha valaki hízékony, akkor a súlytartáshoz sajnos muszáj ezt tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!