Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány gramm egy átlagos paprika...

Hány gramm egy átlagos paprika/paradicsom/hagyma?

Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Àtlagos súlyú! Olyan valaszt adtam, amilyen a kèrdès is. Semmilyen. Nincs àtlagos paprika, hagyma. Meg aztàn hiàba ìrok mondjuk 110 g-ot, ha te nem àtlagosat eszel.
2017. júl. 18. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Tessék, válogass:

[link]

Ami raktáron van, azt akár már másnap kiszállítják. Vagy mérsz mindent, és normálisan csinálod a kalóriaszámlálást, vagy cseszheted. Én a grammos mérlegemet kb. 3-4ezerért vettem, és nagyban hozzájárult a 20+ kg-os fogyásomhoz.

2017. júl. 18. 11:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából azért kérdeztem, mert nem szeretnék minden nap mérni, csak azt szeretném tudni,, hogy, úgy kb mennyi kalória lehet az etelekben
2017. júl. 18. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Ùgy kb. alapon maximum stagnàlni lehet szerintem. Vagy mèrsz rendesen vagy sehogy. Megtapasztaltam magamon is ezt már. Amikor nem mèrtem, rendesen alulbecsültem amit ettem. Ezért nem is fogytam, csak stagnáltam.
2017. júl. 18. 12:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Már nem a fogyás, hanem a szintentartas lenne a cél :)
2017. júl. 18. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:

M;rd le a neked átlagosat, s az ad egy közelítő értéket, annyi.

Óriási különbségek vannak, főleg paradicsomnál, abból van pirinyó és félkilós is. De ha mindig közel egyformákat veszel, számolhatsz azzal, nekem olyan 10-20 dkg egy átlagos paradicsom. De még fogyáskor sem számottevő kalóriamennyiség, így ma már én is csak tippelem a nyers zöldségeimet, semmi nem lenne jobb a pontos méréssel, csak belebolondulnék.

De mondjuk a zsírral vagy a mogyoróval már sokat lehet tévedni, ha 1-2 dekára sem tudod pontosan...

2017. júl. 18. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:

"Már nem a fogyás, hanem a szintentartas lenne a cél :)"

Akkor viszont a paprika, paradicsom, hagyma mérete tök lényegtelen. Nem tudsz belőlük annyit megenni, amitől hízásnak indulnál. :)

100g paprika tartalmaz 20 kalóriát. Most direkt kivettem 3 darab látszólag egyformát a hűtőből, és lemértem. 97, 116, és 120 grammosak.

Én még mindig fogyás miatt számolgatok, és jegyzem fel az elfogyasztott ételeket, de azt megfogadtam, hogy ha elérem a kívánt súlyt, utána is méricskélni, számolgatni fogok. Ha valaki hízékony, akkor a súlytartáshoz sajnos muszáj ezt tenni.

2017. júl. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!