Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tudok ellene tenni?

Mit tudok ellene tenni?

Figyelt kérdés

Évek óta fogyókúrázok. Körülbelül 13 lehettem mikor elkezdtem ugyanis 95 kiló voltam 165 centimhez. Az elején még főként egészséges keretek közt csináltam…zöldségek, gyümölcsök, edzés stb.

Ez szépen lassan átalakult egy kényszeres kalóriacsökkentésbe, amivel végül sikerült 25 kilótól megszabadulnom. hónapokig 1000 körüli kalóriákat ettem, és napi 2-3 órát edzettem. Ez természetesen rettenetesen kimerítette a szervezetem, mégis akkor hagytam abba mikor 1 hónapig stagnáltam 70 kilón, annak ellenére, hogy nem zabáltam és mozogtam.

Manapság nem igazán akad időm edzeni ilyen intenzíven , ugyanis dolgozok, suliba járok és még szakmaizok is ami kiteszi a szabad időm nagyrészét, mégis igyekszem arra figyelni, hogy mit eszek…mégis annak ellenére, hogy reggelire nem jut időm, ebédre minden nap 100 gramm rizst, 150 gramm zöldséget, és 100 gramm csirkemellett eszek, vacsira meg vagy eszek egy müzlit, vagy nem (Általában a stressztől függ az éhségem, de igazán sosem ettem sokat) , egyre több rakódik rám. jojózok 70- 73 kiló között és ötletem sincs mit baszok el.

2017. júl. 17. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak néhány száz kalóriát eszel naponta, mégsem fogysz, akkor jelentkezz valamilyen show-műsorba, és add el magad, mint az embert, aki a természet törvényei felett áll. Egy halom pénzt fogsz keresni.
2017. júl. 17. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen a kávé, és a tea amit mellette iszok nap mint nap kiteszi az 1200 kalóriát legalább, nem erről van szó. Nem éheztetem magam, csupán akkor eszek mikor tényleg kívánom.
2017. júl. 17. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ertem en, hogy nem vagy ehes de nem lenne jobb muzli helyett mondjuk 2-3 repat enni vacsorara? Mert a kerdesbol ugy veszem ki hogy muzliszeletre gondolsz es az szerintem nem tul dietas etel.
2017. júl. 17. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Elég egyoldalúnak tűnik nekem ez...

Milyen rizst eszel, barna vagy fehér rizst?

Ha a mennyiség oké, a minőséget kéne átnézni tüzetesen...

Nem azt mondom, hogy mindenáron tömj magadba reggelit, mert tudom, hogy valaki képtelen korán enni, de jót tenne valami lassú ch reggel... Nem tudhatom, reggel mennyire nagyon nincs időd, de például ha hétvégén csinálsz egy nagyobb adag diétás zabpelyhes szeletet otthon, reggel vihetnél párat egy dobozkában, és mikor van pár perced, elrágcsálod. :) vagy egy kevés olajos mag is jó. :)

Házilag szuper fehérje szeletet is lehet csinálni. ;)

Az ebédet is lehet variálni. Finom még a tofu is, vagy akár házilag egy görög salátát is összedobhatsz, valamilyen light sajttal, vagy krémfehérsajttal (mizo zorba) és zöldségekkel.

Délután szintén nem ismerem az időbeosztásod, de akkor is jót tesz a plusz energia, például az, mint az ebéd, de kevesebb.

Estére pedig a zsírszegény túrót ajánlanám, vagy csirkemellet, túróból a kb 99 kcal/100g-osak magukban is megehetőket. :)

Rengeteg a variáció, persze azt is értem, hogy nincs időd, ismerek sok olyat, akinek hasonló az időbeosztása, mint neked. :)

+ az esti torna nagyon jót tud tenni, nekem sokkal minőségibb lesz tőle az alvásom. :)

Remélem tudtam segíteni! :)

Ja, és gratulálok az eddigi fogyásodhoz! :)

2017. júl. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!