Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy-hogy nem hízom meg?

Hogy-hogy nem hízom meg?

Figyelt kérdés

15/l 50 kg és 157 cm vagyok.

Állandóan csak zabálok.

Igazából soha nem foglalkoztam kalóriával,de most mindig csak ez a téma és elgondolkodtam,hogy miért nem vagyok hájas,de nem tudom rá a választ.

Eléggé mozgáshiányos vagyok.

Leírom a mai kajáimat;

Kb 200 g kalács 6 dl tej

Kb. 300 g dinnye

4 rántott gomba,2 máj,1 rántottkaraj

3 kicsi mézescsirke

400 g majonnézzel (mindent majonézzel eszem)

5-8 kovászos uborka

1,25 l zero cola

Vacsira meg fogok enni 2 nagy bundáskenyeret 6 dl tejjel

De! Volt olyan is,hogy 1 nap megettem 200 g nutellát,600 g fagyit,tiramisut,1 tábla csokoládét meg még a reggeli+főétel+vacsi

2017. júl. 14. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiatal, fejlődő szervezet vagy még. Nem vagy hízèkony típus. De ilyen ètrendet folytatva, 30+èvesen pillanatok alatt elhìzol az èletkor növekedèsèvel tapasztalható anyagcsere lassulàs miatt.
2017. júl. 14. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
állítlag minnél kevesebbet kell mozogni, de vigyázz, a gondolkodáshoz is rengeteg kalória kell
2017. júl. 14. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
400 gramm majonéz? Kétszer 6 deci tej? Úristen! Sok ember már ettől zsírdisznó lenne :D
2017. júl. 14. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
De amúgy ez mennyiségileg nem sok, csak rossz a minősége.
2017. júl. 14. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem is sok. A fél kg majonézt nem hiszem hogy valóban megetted ha a tejbe is tettél majonézt akkor sem tudnál ennyit elpusztítani. Amúgy ne felejtsd el hogy 4-5 év múlva lassabb lesz az anyagcseréd és így már elég látványosan hízni fogsz. A másik,hogy ha csak naponta 200kcal-val eszel többet az fél év alatt 10kg plusz! Észrevétlenül!! Nem szükséges kísérletezni a szervezeted tűrőképességével örülj neki,hogyha gyors az anyagcseréd ne barmold szét direkt! Nem kell koplalni de azért heti pár óra mozgást beiktathatsz az is számít ha sétálsz a barátnőiddel bicajozol egy kört. Nagyon egészségtelen napi 1kg cukros vackot megenni.
2017. júl. 14. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy ez tipikus napod és jól tippelsz, de nem is tudom összeadni ezeket. Van olyan, hogy valaki szinte vagy egyáltalán nem tud zsírban hízni, ebben nincs semmi különös. Lehet még felszívódási zavar is, de sokunk működik úgy, hogy dupla kalóriabevitelnél úgy begyorsul az anyagcsere, hogy egy hónap alatt 1 kiló sem képes feljönni, pedig papírforma szerint soknak kéne.

Ez simán megy 40 évesen is, genetika.

Attól még nem egészséges, ha túlesszük magunkat, főleg nem, ha egészségtelen vackokból. Amiket te írtál, az jobbára okés, persze bizonyos csoportok bármibe belekötnek s nem mindenki ugyanúgy készíti a majonézt.

2017. júl. 14. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!