Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Meggyes pite 100g-jában...

Meggyes pite 100g-jában tényleg megvan 326 kcal?

Figyelt kérdés

2017. júl. 9. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
De meg ám, sőt, akár több is. Ez így még egy diétás érték meggyes piténél.
2017. júl. 10. 00:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem baj én tömeget növelek
2017. júl. 10. 01:06
 3/8 IdiX válasza:
Hát a duplája simán XD
2017. júl. 10. 02:11
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Tömegelned is tisztán kène. Nem ilyenekkel. Ilyenektől csak zsìrosodsz.
2017. júl. 10. 12:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak a makrók számítanak,teljesen lényegtelen,hogy miből viszem be.De nem gondoltam volna,hogy ennyi kalória van benne,ezzek sajnos túllőttem a bevitelt
2017. júl. 10. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Tèvedès hogy mindegy miből viszed be. Azt te csak gondolod. Teljesen màs eredmènyt èrsz el tisztàn, mint szemeten èlve. De nekem mindegy, csak aztán ne csodálkozz, ha nem ùgy jönnek az eredmènyek ahogy várnàd.
2017. júl. 10. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:

A meggyes pite nem feltétlenül szemét és igen, a legtöbb ember tömegeléskor lazán ehet ilyeneket. Fejlődni természetesen fog s a zsírosodás is inkább a nagy többlet miatt van. El tudom képzelni, hogy egyeseknek ez előnytelen, azok hanyagolhatják.

Plusz az egészség is ott van, de nem tudom, mitől rosszabb egy jobbféle mennyes pite, mint a tk kenyér és egy cukros tömegnövelő...

2017. júl. 10. 18:07
 8/8 Őry Péter válasza:
Töpörtyűvel ne edd, az tuti
2017. júl. 20. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!