Normális, hogy az elején ennyire áll a súlyom?
130 kg-ról kezdtem.(magasságom 174 cm) Kb 2 nagyon maximum 3 hét alatt lement 5 kg. Azóta kb egy hónapja áll a súlyom. Így most 122 és 125 között állok azóta.
Kezdek elkeseredni és úgy érezni vmit nem csinálok jól. 1700 körül eszek kb. Ezt orovos ajánlotta.
Igyekszem figyelni,h mit eszek,mindent grammra mérek. Néha van,h kevest/kevesebbet ettem akkor eszek olyan,ami egyébként nem férne bele.
Valamit rosszul csinálhatok,normális ez,h ekkora sulynál az elején megáll?
Nem várok lehetetlent, de ez így elkeserít nagyon.
Mit tegyek vagy épp mit ne?
köszi ha valaki tud válaszolni
24/l
Nem normális, de ötletem nincs. Azt tudom, hogy valamiért van, hogy hetekre beáll a fogyás (nálam sosem volt ez, de sokszor olvastam róla), passz, miért. A testsúly ingadozik, de ez nem magyaráz igen jó deficit mellett egy hónapos stagnálást... Persze ki tudja, megzakkant-e valamitől az anyagcseréd. De akkor is fura.
Van, aki ilyenkor egy kicsit többet eszik és beválik neki. Én alapból többet próbálnék mozogni vagy valami, de ez annyira kevés kalória, hogy inkább attól félnék, hogy koplalás lesz, node 7 hét alatt 5 kg mindennel együtt az nekem nem koplalást mutat, bár lehet, hogy van, akinek extrém lassulást mutat be az anyagcseréje egy ilyen határozott kezdés után. Nem tipikus, az biztos.
Többet ennék 1-2 napig, jobb ötletem nincs.
Mozogsz esetleg valamit? Ha nem akkor mindenképp kezd el.
Mennyi vizet iszol? Mennyi kávét,zérós löttyöt iszol?
Illetve fontos lenne tudni,hogy pontosan hogyan néz ki az étkezésed.
Mennyi fehérjét eszel,mennyi szénhidrátot,mennyi zsírt?
Hogyan számolod a kalóriákat? Hány alakalommal eszel egy nap?
Bocsi a sok kérdésért de csak így tudok segíteni :)
Még két kérdés.
Menzesz nem volt/lesz mostanság?
Szedsz valamilyen gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!