Diétám elején -2,4 kg orvosi felugyelet alatt 2. heteben -1kg de a 3. Heten mar nem ment le de meg maradt az az elotti heti sulyom. (4. het ez a het) volt?
azért állt meg a fogyás,mert egyensúlyba került az általad bevitt ,és a leadott kalória
-ha tovább akarsz fogyni ,akkor még kevesebbet kell enni,
Inkább mozogj többet. Én orvosi felügyelet nélkül fogytam le saját általam összedobott edzéstervvel és étrenddel. Meg ugye az interneten is találtam cikkeket meg mások tapasztalatairól is olvastam hogyan adták le a súlyukat.
Most én ledobtam magamról közel 30 kilót jelenleg 3-4 hónapja tartom a súlyomat, de nem hagyom végleg abba a fogyást csak szüneteltetem egy ideig.
Én azt javaslom mozogj többet mert a fogyáshoz mozgás kell és normális étrend nem az hogy keveset kell enned mert azzal a módszerrel lehet fogyni ugyan de hamar vissza is hízol.
Szerintem hagyd az étrendedet úgy, ahogy van. Az elején lement egy csomó víz rólad, és most kezdődne el a valódi fogyás. Ez viszont már lassabb lesz (heti max. 0,5-1 kg), de így természetes.
Másrészt a szervezetnek hosszabb időbe is telhet míg reagál például egy étrendbeli változásra, talán több hétbe is telhet.
Harmadrészt menstruáció előtt általában vízvisszatartás van, ilyenkor gyakran nem látni változást a mérlegen, esetleg plusz is van. De utána minden megy ugyanúgy tovább.
Úgyhogy legalább több hetes vagy havi szinten gondolkodj, ha belenyúlnál a diétádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!