Ha napi haromszor csak Corn Flakest eszek akkor fogyhatok?
Figyelt kérdés
A kerdesem az hogy ha napi haromszor egy 3 decis talnyi Corn flakest eszem tejjel az kb. mennyi kaloria? Fogyok vagy hizok tole?2017. jún. 14. 21:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem könnyebb normálisan, egészségesen, élvezetesen táplálkozni, és szép lassan, fogyni úgy, hogy egyre csinosabb is legyen, mint csak azon a szemét vackon élni egyhangúan. Kit érdekel, hogy fogynál-e tőle? Beteg leszel, az biztos, ha kalóriadeficitbe kerülsz, akkor fogysz, de az is biztos, hogy főként izomból + hiánybetegségeid lesznek. Legyen már eszed!
2/6 anonim válasza:
Természetesen, fogyni fogsz, azonban előreláthatatlan károkat okozhat a szervezetedben, ha hosszabb távon éled ezt az egészséges életvitelt. Tudom, hogy nehéz, és néha a drasztikusabb lépésekhez folyamodik az ember, azonban gondold át. A szervezeted megijed az alacsony tápanyagtartalmú ételektől, és gyorsabban szeded vissza, mint ahogy leadtad a kilókat. Azt ajánlom, hogy egyél naponta többször ( akár 5-6x ) gyümölcsöt, mellé valami egészségesebbet, mint a Corn flakes, és mozogj. Sokkal energikusabbnak, élénkebbnek fogod érezni magad és hatékonyabban fogsz fogyni is! Higgy nekem!
4/6 anonim válasza:
Hát azért etetik a sertést kukoricával, hogy hízzon.
Fogyásra nem éppen jó.:)
5/6 anonim válasza:
Ezt ne csináld, mert be fogsz sokallni tőle, és allergiás leszel taláb az összes összetevőjére. Én is csináltam hasonlót lapkasajtos zabkásával, és 2 hét után mindkettőre allergiás lettem. Meg úgy kb az összes tejtermékre stbstb. Nem gondoltam bele, hogy lesz következménye, évek óta evészavaros vagyok. Inkább egyél párolt zöldségeket meg diétás kajákat.
6/6 Blondie.W válasza:
Kérdező, te NAGYON HÜLYE vagy!! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!