Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért állt meg a fogyás?

Miért állt meg a fogyás?

Figyelt kérdés
Kb két hónapja 60 kg vagyok.. Eddig alacsony kalórián éltem, de kipróbáltam a ch hintáztatást is, még lejjebb vittem a cht stb. De két hónapja 60 vagyok még mindig. Most pedig azt kezdtem el, hogy minden nap 1300 kcalt eszem + 300-at lemozgok ebből. Sok fehérjét eszek amúgy, az étkezésem jól be van állítva a kcalbázison. Így beindul a fogyásom szerintetek? Vagy mit kéne csinálnom? 20/L
2017. jún. 14. 07:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja igen.. 165 cm vagyok :)
2017. jún. 14. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:

comb, derek centikben hogy all?

megprobalhatod meghintaztatni a ch-t.

2017. jún. 14. 08:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Már csináltam :(
2017. jún. 14. 08:04
 4/5 Ceyla válasza:
52%

Hát ha minden rendben és még fogyni szeretnél akkor vagy a ch-t kell még lejjebb, vagy többet mozogni egy kicsit. Esetleg az esti étkezést hozd egy kicsit előbbre.

Kipróbálhatsz egy zsírégetőt is, vagy edzések előtt egy carnitin alapút vagy egy termogenikusat. Esetleg zöldteát, hátha kicsit pörget az emésztésen.

Lehet vitamin probléma is. Jó a magnézium, a króm, a jód pedig a pajzsmirigynek, ami a zsíranyagcserét szabályozza.

Az az igazság kis időre sok minden miatt megállhat, de a 2 hónap már sok. Valószínű hozzászokott a szervezetid az alacsony kalóriához és szénhidráthoz, ezért valahogy fel kellene pörgetni.

2017. jún. 14. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem,nem kell lejjebb vinni a ch-t...verjétek már ki ezt a hülyeséget a fejetekből.

Kell a ch,nagyon is.

Lehet,hogy éppen ettől álltál meg.

Vidd lejjebb a fehérjét és ugyanannyival vidd feljebb a ch-t.

1300 kcal-nál pedig semmiképpen ne egyél kevesebbet mert azzal is csak ártasz magadnak.

2017. jún. 14. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!