Ki milyen dietat kovet?
Sziasztok!
Sokat probalkoztam mindenfelevel, de rajottem hogy nekem csak akkor megy a fogyas ha van egy elore szabalyzott etrend es azt csinalom.
Ti milyen mintaetrendet kovettek? :)
Ketogén diéta napi egy evéssel, máshogy nem megy. Az túlzás, hogy követem, de igyekszem s ha nem jön össze, nem tudok fogyni, mert éhezem s azt nem bírom.
De neked ez lehet átkozottul pocsék ötlet. A legtöbb nőnek élből az az extrém időszakos böjt miatt, de a párom, aki férfi, beteg lenne 1 napon belül.
Azért egy szénhidrátszegényebb (különös tekintettel a gyors cukorra), kellően fehérjedús, rostos, zöldséges, tiszta étrend nem egy rossz kiindulópont. De hogy mi laktat s mi ad energiát, az egyéni, ki kell tapasztalnod.
Én kalóriát és szénhidrátot számolok. Ezen felül semmi cukor, fehérliszt. Sok fehérjét eszem, a szénhidrátból pedig lassan felszívódót fogyasztok. Napi 3-4 l vizet iszom.
Mellette heti minimum 4 alkalommal edzek, leginkább futok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!